Nina Seničar je zavela Ramacotija, udala se za američkog glumca, a sada je progovorila o seksizmu!

07.12.2022

12:24

1

Popularna glumica otkrila je o sebi detalje o kojima ranije nije govorila

Nina Seničar je zavela Ramacotija, udala se za američkog glumca, a sada je progovorila o seksizmu!
Nina Seničar - Copyright Profimedia

Glumica i voditeljka Nina Seničar otkrila je prvi put detalje iz svog detinjstva, života u Italiji, ali i trenutnim zbivanjima u Americi, gde je već godinama stacionirana.

Lepa Novosađanka, godinama živi i radi u Los Anđelesu, ali kao tinejdžerka nije ni slutila da će se glumom baviti profesionalno. Kako kaže, završila je ekonomiju, ali uprkos tome što je kroz odrastanje bila član dramskih sekcija i brojnih amaterskih pozorišta, gluma kao profesija joj nije bila u planu. 

 - Dolazim iz dosta ozbiljne porodice profesora i doktora i povučena time, nikada mi nije padalo na pamet da bih glumom mogla da se bavim na način na koji se bavim danas. Život je nepredvidiv, pa sam igrom slučaja za vreme studiranja u Milanu završila ispred kamera. Vremenom sam spoznala sebe, svoje potencijale i odlučila da je to put kojim bih želela da idem.

Nekadašnja voditeljka RTS - ove emisije “Ja volim Srbiju” u Italiji je godinama živela i gradila karijeru u njihovim večernjim emisijama na najgledanijoj televiziji “Rai”, a upitana da prokomentariše to iskustvo, rekla je:

 - Dok se sve to dešavalo, ja sam izuzetno uživala u tome, ali sa ove distance to iskustvo nije nešto što bih danas ponovila. Iako sam bila deo takozvanog "zlatnog doba" italijanske televizije kada se jako dobro zarađivalo, danas prepoznajem mnoge stvari koje mi smetaju - zaključuje Nina u podkastu "Tampon zona"  i dodaje:

 - Italija je jedna jako seksistička zemlja i tamo je žena uvek u funkciji muškarca. Najčešće je to program koji vodi jedan stariji čovek, u društvu dosta mlađe, oskudno obučene devojke. Takođe, uvek su tu prisutne šale upravo na račun tih istih žena, kojih u tom momentu nisam ni bila svesna, ali bi mi danas sa životnim iskustvom koje imam, i te kako smetale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Ona se takođe osvrnula na karijeru koju godinama gradi u Sjedinjenim Državama, ali i na ulogu u popularnoj seriji “Beter tings”

 - Tu ulogu sam dobila kada sam bila u devetom mesecu trudnoće. Nikada ranije nisam imala toliku želju da radim kao tada. Igrom slučaja, pojavila se ta mala, epizodna uloga žene u poodmakloj trudnoći, tako da sam otišla na audiciju i dobila je. Jedno lepo i značajno iskustvo - zaključuje Nina.

Pored profesionalnog, privatan život atraktivne brinete jednako je intrigantan, kako medijima tako i njenim obožavaocima. 

Naime pažnju javnosti, prvenstveno italijanske, zatim i domaće pre više od 10 godina privukla je veza lepe Nine i italijanskog srcolomca Erosa Ramacotija. Prema pisanjima tamošnje štampe,  popularni pevač bio je potpuno lud za njom, a šuškalo se i da je upravo zbog lepe Srpkinje održao koncert u njenom rodnom Novom Sadu. 

Danas je Nina u srećnom braku sa glumcem filma “Top Gan: Maverik” Džejem Elisom i roditelji su ćerke Nore Grejs. Par je sudbonosno “da” rekao ranije ove godine u vili na samom vrhu Toskane. Tom prilikom mlada je blistala u venčanici italijanskog brenda Dolče i Gabana, a fotografije sa raskošnog venčanja završile su na stranicama američkog “Voga”.

 

Profimedia
Nina Seničar i Džej Elis

- Bila sam vrlo emotivna tada, umalo nisam zaplakala. Ništa oko sebe nisam videla, fokusirala sam se samo na Džeja - rekla je za Vogue Novosađanka, a po spostvenom priznanju u neko doba noći zvanicama je ponudila rakiju i tek tada je, kako tvrdi, slavlje bilo potpuno.

Podsetimo, Nina i njen izabranik, glumac i maneken Džej Elis počeli su da se zabavljaju 2015. godine, a četiri godine u kasnije u novembru 2019. postali su roditelji devojčice o čemu smo takodje pisali

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike