Kim Kardašijan na meti FBI istrage: Nosila sumnjivih 250.000 dolara u kesi za smeće!

07.03.2023

06:45

0

Oparila se u "gradu greha"

Kim Kardašijan na meti FBI istrage: Nosila sumnjivih 250.000 dolara u kesi za smeće!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda i milijarderka Kim Kardašijan je jednom  prilikom doletela kući iz Las Vegasa nakon noći pune zabave sa malezijskim milijarderom Džoom Louom, noseći 250.000 dolara u vreći za smeće, objavio je prestižni magazin "Blumberg Businessveek", pozivajući se na novootvorene dokumente FBI.

Naime, FBI je 2019. godine ispitivao divlju noć kockanja koju su ona i sada prognani biznismen proveli 2009. godine.

Inače, međunarodne vlasti trenutno traže Loua u vezi sa pranjem novca vrednim više milijardi dolara. Optužen je da je bio pokretač šeme kako bi se uzvuklo 4,5 milijardi dolara iz malezijskog državnog fonda za ekonomski razvoj 1Malaisia Development Berhad, poznatog kao 1MDB.

Profimedia
Kim Kardašijan

Prema Bloombergu, Kardašijan je 2019. rekla FBI-u da je 10 godina ranije bila u kazinu u Las Vegasu sa Louom i dvojicom producenata "Vuka sa Volstrita", Rizom Azizom i Džoijem Mekfarlandom.

U spisima se navodi da je društvo igralo partiju karata u privatnoj sobi, koja je trajala do ranih jutarnjih sati, da bi negde oko 5 sati ujutru, Kim poželela da ode, ali je odlučila da ostane na nagovor prijatelja.

Instagram printscreen/kimkardashian
Kim Kardašijan

U izveštaju se dodaje da se Kim zadržala, a nakon što je Lou osvojio veliki dobitak, poklonio je svoje čipove upravo rijaliti zvezdi, a za koje se kasnije ispostavilo da vrede više od 350.000 dolara.

Ona je priznala da joj je, kada je otišla do šaltera kazina da unovči, predato 250.000 dolara u "vreći za smeće punoj novčanica od sto dolara". Nakon toga, ona je novac stavila kesu za smeće, te se ukrcala na let "Southvest Airlinesa" nazad za Los Anđeles.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike