Šaran pao sa konja! Odmah prekinuto snimanje spota Slađe Alegro (FOTO)

19.05.2021

20:38

0

Dok su trajale probe sve je bilo kako treba, ali pred kamerama, životinja se unervozila i zbacila sa sebe poznatog producenta

Šaran pao sa konja! Odmah prekinuto snimanje spota Slađe Alegro (FOTO)
Copyright Šaran Foto: Blagoje Kešelj/Sharan Concept production

Poznati producent Saša Nikolić Šaran pao je sa konja na snimanju novog spota pevačice i dugogodišnje saradnice Slađe Alegro. Iz tog razloga, snimanje je moralo da se prekine.

– Ekipa je dva dana snimala spot. Drugog dana je Šaran, kao viking, osmislio da jašući konja osvaja selo. Dok su trajale probe sve je bilo kako treba, ali kada je počelo samo snimanje konj se uzbudio i zbacio Šarana sa sebe. Od siline skoka Šaran je pao na zemlju, dok je konj pao na njega, zbog čega je samo snimanje moralo biti prekinuto – rekao je izvor, e tim povodom, ekipa 24sedam kontaktirala je Šarana, koji je i potvrdio ovu informaciju.

Šaran Foto: Blagoje Kešelj/Sharan Concept production

– Tačno je da sam imao nezgodu, ali srećom ništa nije ozbiljno bilo. U toku snimanja konj me je bacio na zemlju. Nemam ozbiljnijih povreda, što je najbitnije. Uskoro će publika moći da vidi spot za novu pesmu Slađe Alegro i nadam se da će im se dopasti – ispričao nam je Šaran.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike