Luk Blek otišao u Tel Aviv: Evo kako provodi vreme pred koncert za 10.000 ljudi

03.04.2023

15:13

0

Pesma Evrovizije će početi 9. maja

Luk Blek otišao u Tel Aviv: Evo kako provodi vreme pred koncert za 10.000 ljudi
Luk Blek - Copyright RTS

Naš predstavnik za Pesmu Evrovizije - Luk Blek, trenutno se nalazi u Tel Avivu, na evrovizijskoj promotivnoj turneji, drugoj nakon Stokholma.

Duška Vučinić i Luk Blek javili su se iz Evrovizijske šume, gde će učesnici ovogodišnje pesme Evrovizije posaditi svako po jedno drvo. Juče su organizovani susreti događaja, popularne manifestacije "Israel Calling".

Pre glavnog događaja, sinoć je upriličen svečani doček za evrovizijske goste, pa je tako Luk imao priliku da prošeta “zelenim tepihom” pred brojnim lokalnim i inostranim medijima.

- Meni je bilo divno, zabavili smo se i davali smo intervjue, i puno podrške imamo ovde od naroda u Izraelu - rekao je Luk Blek.

Naš predstavnik u takmičenju za najbolju pesmu Evrope, na večerašnjem zakazanom koncertu očekuje dobru zabavu, koja će se održati na obali Mediterana pred više od 10.000 ljudi. Publika u Srbiji može putem lajvstrima da prati događaj i Lukin nastup.

Gordan Jović
Luk Blek

Na koncertu nastupaju, između ostalih, predstavnici Hrvatske, Slovenije, Letonije, Litvanije, Španije, Italije, Malte, Češke...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike