Sofija Milošević o skandalu koji je njen brat napravio na proslavi njenog rođendana: Niko nije teže povređen

01.04.2023

20:08

0

Kako ističe, ženama to ne bi moglo da se dogodi

Sofija Milošević o skandalu koji je njen brat napravio na proslavi njenog rođendana: Niko nije teže povređen
Sofija Milošević - Copyright Instagram printscreen/sofijamilo

Sofija Milošević je pre nekoliko dana proslavila rođendan pravom feštom, koja se nije najslavnije završila. Sada se o svemu oglasila i sama manekenka.

Kako se, naime, tada pričalo, Sofijin brat Stefan Milošević navodno je imao fizički obračun sa nepoznatim muškarcem tokom žurke.

- Istina je da je na kraju proslave došlo do neprijatne situacije. Prvi put posle dugo vremena smo se okupili i malo više alkohola je dovelo do pomenute situacije, kojoj ja ne bih pridavala mnogo značaja - rekla je Sofija i dodala:

ATAImages/ M.M.
Sofija Milošević

- Nama ženama se to nikada ne bi desilo (smeh). Svakako, ništa što se desilo nije pokvarilo dobru atmosferu, niko nije teže povređen, niti je bilo tako dramatično kako su preneli mediji.

Podsetimo, na rođendanskoj proslavi Sofije Milošević su se našli i Jelena Karleuša i Milica Pavlović, a zapevale su Tea Tairović i Rada Manojlović.

- Bilo je oko 60 zvanica. Želela sam da provedem rođendan s najbližim prijateljima i porodicom, koje zbog obaveza prema deci slabije viđam. Već sledećeg jutra dobila sam mnogo poruka i poziva putem kojih su mi ljudi preneli lepe utiske s proslave, što je meni bilo i najvažnije - ispričala je manekenka za Story magazin.

Podsetimo, prema pisanjima medija, oko 2:30 časova tog jutra prijavljena je tuča u Skerlićevoj ulici ispred restorana na Vračaru.

Policija je zatekla i supruga voditeljke Ksenije Bujišić, koji je dao izjavu te rekao da je prijatelj Stefana Miloševića. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike