Ovako izgleda porodični dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića: Crna kuhinja, originalne stolice i kutak za Vida (FOTO)

02.04.2023

08:45

1

Dragana povremeno na društvenim mrežama objavi fotografije iz njihovog gnezda koje ostavljaju bez daha

Ovako izgleda porodični dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića: Crna kuhinja, originalne stolice i kutak za Vida (FOTO)
Dragana Džajić i Miloš Ivanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će u maju ove godine proslaviti četiri godine braka, a kruna njihove ljubavi je sin kome su dali ime Vid. 

Oboje potiču iz poznatih porodica i neretko su bili pod lupom javnosti - Dragana je ćerka Dragana Džajića, dok je Miloš brat naše teniserke Ane Ivanović. No, ni jedno ni drugo nisu previše zainteresovani da se javno eksponiraju. 

Svoje porodično gnezdo svili su u prestonici, u jednom elitnom naselju koje obiluje zelenilom, pa rado idu sa svojim naslednikom Vidom u šetnju. 

Povremeno Dragana na svom nalogu na Instagramu objavi po koju fotografiju iz njihovog doma, a čini se da je najviše toga prilagođeno njihovom mališanu. 

Tamna drvenarija čini zanimljiv i prijatan kontrast sa svetlim draperijama na prozorima i udobnim garniturama, a budući da je stan svetao ne čudi što biljke u saksijama odlično napreduju.

Dragana je jednom prilikom pokazala i svoju kuhinju, koja je takođe u tamnim tonovima - crni kuhinjski delovi u kombinaciji sa mermernim pločama. 

Posebno su zanimljive trpezarijske stolice svetlozelene boje, koje imaju veoma nteresantan oblik. 

Dragana i Miloš su se, inače, kasno upoznali, iako su se njihovi roditelji družili. Ona je jednom prilikom ispričala da se njen otac družio sa Miloševim dedom, a da je ona svog sadašnjeg supruga upoznala zapravo preko prijatelja u teretani. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike