Ovako je voditeljka u 69. godini dobila ćerku: Tragično izgubila sina, a majčinstvom planira da izleči tešku depresiju! (FOTO)

01.04.2023

13:39

1

Isplivale fotografije kada je novorođenče iznosila iz porodilišta

Ovako je voditeljka u 69. godini dobila ćerku: Tragično izgubila sina, a majčinstvom planira da izleči tešku depresiju! (FOTO)
Ana Garsija Obregon - Copyright Profimedia

Španska voditeljka, glumica i manekenka Ana Garsija Obregon nedavno je proslavila 68. rođendan, nakon čega se porodila i na svet donela drugo dete, o čemu se oglasila tek nakon izlaska iz porodilišta.

Ana je trudnoću održavala u strogoj tajnosti, a vesti o prinovi otkrivene su slučajno. Naime, Garsiju su paparaci uslikali ispred porodilišta, koje je napustila noseći novorođenče u naručju, umotano u roze ćebence, a nedugo zatim otkriveni su novi detalji.

U tajnosti dobila dete pomoću surogat majke

Profimedia
Ana Garsija Obregon

Slavna Špankinja dobila je dete uz pomoć surogat majke u Americi, a sve je sprovedeno u strogoj tajnosti. Jedine koje su znale za ovo bile su njene sestre Selija i Amalija, kao i bivši partner Alesandro Lekio. Devojčica je dobila ime po njoj jer se rodila dan nakon njenog rođendana.

Doživela porodičnu tragediju

Inače, voditeljka je pre dve godine izgubila sina Aleksa koji je preminuo u 27. godini nakon duge borbe sa kancerom. Njega je dobila kao veoma mlada sa italijanskim aristokratom Alesandrom Lekiom sa kojim više nije u vezi, ali su ostali dobri prijatelji.

Izlaz iz depresije vidi u majčinstvu

U kratkom periodu ostala je bez sina, ali i oba roditelja, te je izlaz iz depresije videla jedino u majčinstvu. Inače, strani mediji pišu da joj je ćerku rodila maloletna tinejdžerka, međutim, ove vesti nisu potvrđene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike