"Skinuli smo se..." Bivša devojka Davora Šukera progovorila o aferi sa Dejvidom Bekamom!

30.03.2023

16:55

0

Voditeljka je sada ponovo u centru medijske pažnje

"Skinuli smo se..." Bivša devojka Davora Šukera progovorila o aferi sa Dejvidom Bekamom!
Ana Obregon - Copyright Profimedia

Bivša devojka Davora Šukera, Ana Obregon nedavno je uz pomoć surogat majke dobila ćerku koju ja nazvala po sebi. Njihova ljubav trajala je tri godine, a Ana je kasnije priznala kako je "skoro" imala aferu sa fudbalerom Dejvidom Bekamom.

Kako navodi "Daily Mail", ona je izjavila kako je s tadašnjim golgeterom "Real Madrida" jednom prilikom spavala u istom krevetu, te da su se oboje "skoro skinuli goli".

Printscreen/Instagram/ana_obregon_oficial
Ana Obregon

Susreli su se u hotelu u kojem su oboje odseli i, kako je rekla u intervjuu španskoj televiziji, kada su se našli, skinuli su se u donje rublje, te spavali.

- Nije bilo seksualnih odnosa, ali smo spavali zajedno. Kunem se nije bilo seksa, pa on je ipak oženjen - priznala je Ana.

Profimedia
Dejvid Bekam, Viktorija Bekam

Posle ju je, pričala je ona, njegova supruga Viktorija navodno napala kada su se susrele u teretani, te joj je poručila da ostavi Dejvida na miru.

- Mislite sigurno da sam luda što nisam spavala s njim? Svaka žena koja bi se našla u toj situaciji bi to uradila, ali kunem vam se nisam. Ne znam kako sam izdržala, ali jesam - poručila je dalje ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike