Relja i Cvija uslikani u opuštenom izdanju: Muško društvo pomno prati utakmicu, od njihovih nežnijih polovina ni traga ni glasa (FOTO)

28.03.2023

21:28

0

Oni su netremice pratili košarkašku utakmicu Partizana i Barselone

Relja i Cvija uslikani u opuštenom izdanju: Muško društvo pomno prati utakmicu, od njihovih nežnijih polovina ni traga ni glasa (FOTO)
Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U srpskoj prestonici večeras se odigrava pravi spektakl - za fanove košarke njega su priredili igrači Partizana i Barselone.

Dupke ispunjena "Štark" arena primila je sve vatrene navijače, a među njima su se našla i neka estradna lica. Reperi Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija zauzeli su svoja mesta pri samom parketu i netremice posmatrali igru.

Njih dvojica su bili u opuštenom izdanju - u dukserici i trenerci, a dok se Relja Popović opredelio za zelene tonove, Cvija je bio u bež nijansi. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija na utakmici

Kako se može videti na fotografijama, veoma zainteresovano su pratili šta se dešava na terenu, a ono što je primetno jeste da je ovo bilo veče za muško društvo, s obzirom na to da njihove nežnije polovine nisu bile prisutne. 

Relja je, podsetimo, juče na svom nalogu na Instagramu podelio fotografiju iz detinjstva, na kojoj je pokazao da je i tada navijao za Partizan, te da se ljubav koju oseća prema ovom klubu nije promenila. 

S druge strane, Stefan Cvijović Cvija je pre nekoliko meseci najavio da će napraviti pauzu kada su nastupi u pitanju i to na neko vreme. Očigledno je u tome i uspeo, s obzirom na to da sada ima dovoljno slobodnog vremena da uživa u svemu što voli, pa čak i u sportu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike