Đani o susretu sa Đokovićem: Narod priča kako me je iskulirao, pa i da mi se nije javio, on je naša familija do kraja života

26.03.2023

14:02

4

Pevač je objasnio da je Đoković razgovarao sa šeicima, i da mu se usred razgovora javio

Đani o susretu sa Đokovićem: Narod priča kako me je iskulirao, pa i da mi se nije javio, on je naša familija do kraja života
Radiša Trajković Đani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Radiša Trajković Đani prethodnih nekoliko dana je proveo u Dubaiju na putovanju sa suprugom Slađom Trajković, a sa pratiocima na društvenim mrežama je delio kako se provodi. 

Osim što je uživao u razlgledanju, dobrom šopingu, Đani se i osunčao, a u Dubaiju je sreo i srpskog teniskog asa Novaka Đokovića, sa kojim se i pozdravio, a snimak njihovog susreta je sve zaintrigirao. 

Po dolasku na aerodrom Đani je otkrio detalje odmora u Dubaiju, ali i susreta sa Đokovićem. 

 Kad se spomene gospodin Đoković, treba da mu se poklonimo. Čovek je bio sa 15 šeika, i javio mi se. Usred razgovora sam ga sreo. Šta sad treba da ostavi one ljude, da se mi tu grlimo i ljubimo?! Narod priča kako me je iskulirao - priča Đani i dodaje:

- I da mi se nije javio, pa šta, to je naša familija do kraja života. Moj sa Kosova čovek, najbolji čovek na svetu i najbolji sportista - rekao je Đani i otkrio da bi rado pevao porodici Đoković na nekom slavlju ako ga pozovu.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike