Reper Korona raskinuo sa voditeljkom nakon deset godina veze: Razlog preljuba?

10.03.2023

21:59

0

Spekuliše se o reperovom neverstvu sa brojnim devojkama

Reper Korona raskinuo sa voditeljkom nakon deset godina veze: Razlog preljuba?
Jovana Medić i Predrag Miljković Korona - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Reper Predrag Miljković, poznatiji kao Korona, i voditeljka Jovana Medić raskinuli su desetogodišnju vezu još početkom ove godine, prenose domaći mediji.

Spekuliše se da su razlog raskida reperova navodna neverstva sa raznim devojkama.

Jovana i Korona su godinama važili za skladan par, a u medijima su se sada pojavila informacije o njegovom navodnom neverstvu, za koje je Jovana navodno saznala u januaru ove godine.

ATA Images/Antonio Ahel
Jovana Medić i Predrag Miljković Korona

- U januaru je Jovana saznala za Predragova neverstva, preko kojih nikako nije mogla da mu pređe. Bez obzira što su toliko godina bili zajedno, prevara nije nešto što bi oprostila. Pritom, nije u pitanju samo jedna prevara, nego više njih i to uglavnom sa poznatim damama - tvrdi izvor blizak voditeljki, prenosi Informer.

Inače, Korona je prošle godine gostujući u jednoj emisiji pozitivno govorio o svojoj desetogodišnjoj romansi sa voditeljkom, te je i priznao da planira da stane na ludi kamen ove godine.

- Ne mešamo se mnogo jedan drugome u posao, ja sam važio za prilično ljubomornog muškarca u vezi, možda su to godine. Kada smo mi krenuli da se zabavljamo rešio sam da te stvari stavim po strani, jer je i ona iz istog posla. Za sada to funkcioniše dosta dobro... Sledeće godine planiram da se ženim, odlučio sam - rekao je reper tada.

ATA Images/Antonio Ahel
Predrag Miljković Korona

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike