Bizaran snimak Vuka Moba zgrozio javnost: Ovo vam je dokaz da sam na kokainu od 19. godine! (VIDEO)

04.03.2023

11:27

3

Reper nije mogao da zaustavi smeh, pa pratiocima poručio samo jedno

Bizaran snimak Vuka Moba zgrozio javnost: Ovo vam je dokaz da sam na kokainu od 19. godine! (VIDEO)
Vuk Mob - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Kontroverzni reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, svojim postupcima neretko izazove oprečne reakcije javnosti, a često je i svedok skandaloznih dešavanja u noćnom životu Beograda.

Vuk Mob je sada novim videom na svom TikToku šokirao javnost. Naime, reper je objavio bizaran snimak na kom je prikazao svoje gostovanje sa svega 19 godina u jednoj emisiji. 

Reper je u ovom video ispričao kako konzumira nedozvoljene supstance od svoje devetnaeste godine, pa sve do danas, nakon čega je kroz smeh poručio pratiocima da izračunaju koliko mu je novca bilo potrebno sa korišćenje psihoaktivnih supstanci svih ovih godina.

ATAImages/Antonio Ahel
Vuk Mob

U nastavku teksta možete videti insert iz jedne emisije, s početka reperove karijere, a potom i video u kom Vuk Mob ne prestaje da se smeje.

- Ovo vam je dokaz da sam ja na kokainu otkako sam bio jako, jako mlad. Sada uzmite digitron i izračunajte koliko je para potrebno drogirati se od moje devetnaeste do moje 33. godine, odnosno do dana današnjeg - pričao je reper, koji nije mogao da zaustavi smeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike