Đani o drami s Mitrom Mirićem zbog hapšenja, budućem mladom ocu Šijanu, pa i novcu: Dnevno mora da ode 100 evra!

20.04.2021

20:05 >> 20:09

0

Autor: M. Gudžulić

Pevač naglašava i da sebi ništa nije kupio od marta prošle godine, pa da je sve na njemu staro

Đani o drami s Mitrom Mirićem zbog hapšenja, budućem mladom ocu Šijanu, pa i novcu: Dnevno mora da ode 100 evra!
Radiša Trajković Đani ATAImages/Anotnio Ahel

Pevač Radiša Trajković Đani, govoreći na razne teme za domaće medije, ispričao je kako mu mesečno zapravo i ne treba mnogo novca, da sebi ništa nije kupio od marta prošle godine, te da je kolegi Mitru Miriću oprostio svaku ružnu reč. Naime, prisećajući se dana kada su bili privedeni objasnio je kako je kolega bio ljut na samog sebe, koliko i na njega, te da je sve to – bilo, pa prošlo, uprkos glasinama da su posvađani.

– Mitra volim i poštujem kao pevača, mnogo njegovih pesama pevam. Ispao je nesporazum kada smo se tog kobnog dana zadesili u hotelu za vreme korone kada smo zajedno hapšeni. Bio je ljut sam na sebe, a ne samo na mene. Bilo, pa prošlo. Opraštam mu sve što je ružno rekao – ispričao je za „Blic”, pa na pitanje šta misli o Mitrovoj izjavi da je „Đani navikao da vređa kolege” odgovorio: Nikoga ja nikada nisam vređao, samo ko me dira. Naljutio me jeste, ali poštujem njegove godine i sve najbolje mislim o njemu.

Mitar Mirić ATAImages/Antonio Ahel

Uloga dede posebno mu prija.

– Deca uglavnom svrate na ručak kod nas. Tačnije sin i snajka. Budu malo sa detetom, izvedemo ih u šetnju. Oni su u svom stanu, mi u svom. Svako ima svoj mir. Ponekad prespavaju kod nas.

Na trenutnu situaciju i to što nema nastupa se ne žali.

– Ne želim da idem ni protiv države, ni protiv naroda. Jednostavno ne može da se radi, kao i sve moje kolege. Ne želim bilo koga da izlažem riziku – izjavljuje pevač.

Radiša Trajković Đani ATAImages/ Antonio Ahel

Ovom prilikom, osvrnuo se i na to koliko porodica troši, te da li je istina da im je potrebno 10.000 evra mesečno. Kako je istakao, njemu u stvari – i ne treba mnogo.

– Ja sam čovek koji koliko zaradi, toliko i troši. Trenutno ne izlazim po kafanama i ne trošim novac. Imamo divnu ženu koja radi kod nas, svakodnevno kuva, sto evra mora da ode dnevno. Meni je najiskrenije potrebno malo novca na mesečnom nivou. Troje velike dece, uvek moram da im dam. Od garderobe ništa nisam kupio od marta meseca prošle godine, sve je na meni staro – priznaje, pa nastavlja o spekulacijama da je deci kupio stanove:  Kupio sam pre tri godine dva stana, da imaju za svoju porodicu. Neka se osamostaljuju – kratko je prokomntarisao on.

Drugom sinu svadbeni poklon još nije ni osmislio.

– Ne razmišljam o tome najiskrenije, videćemo šta će im biti najbolji poklon. Odrešiću kesu.

Sa druge strane, za sina koleginice Goce Božinovske, Mirka Šijana, koji će uskoro postati otac, imao je jednu poruku:

– Mirko je divan dečko, mora da se smiri malo. Pokojnog oca Zorana sam poznavao. Gocu poštujem kao velikog druga. Poželeo sam joj da bude prvo, pa muško – otkrio je Trajković.

Bojana Rodić i Mirko Šijan ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti