Zvezda "Granda" čeka drugo dete sa 15 godina starijim pevačem! Od muža na poklon dobila skupoceni poklon (FOTO)

16.03.2023

11:33

0

Radosne vesti podelili su na društvenim mrežama

Zvezda "Granda" čeka drugo dete sa 15 godina starijim pevačem! Od muža na poklon dobila skupoceni poklon (FOTO)
Emir Habibović, Tamara Selimović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Tamara Selimović, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i njen suprug, pevač Emir Habibović svega godinu dana nakon prvog porođaja, objavili su radosne vesti da je pevačica ponovo u drugom stanju. 

Selimovićeva je objavila fotografiju sa ultrazvuka na kojoj se vidi i njihova naslednica, a čestitke kolega i prijatelja su stizale sa svih strana.

24sedam/Nemanja Vujčić
Tamara Selimović, Emir Habibović

Interesantno je da je zaljubljeni par vest o prinovi podelio na pevačicin rođendan, koja je, tom prilikom, od supruga dobila sat, i to ni manje ni više nego "Roleks". 

Ona se skupocenim časovnikom pohvalila na Instagramu, a u opisu fotografije su stajale Emirove reči:

- Mojoj dami za rođendan! Ženi koja je mnogo više zaslužila.

Podsetimo, Emir Habibović i njegova supruga Tamara, u junu minule godine postali su roditelji ćerkice, kojoj su dali ime Arijana. Estradni par je privukao veliku pažnju kada se saznalo da su zajedno, najviše zbog razlike u godinama, s obzirom na to da je on stariji od nje 15 godina. 

No, dokazali su da ljubav nema prepreke, pre nekoliko meseci su dobili i ćerku Arijanu, a Emir priznaje da ne kaje što su se na početku veze skrivali.

ATAImages/Antonio Ahel
Tamara Selimović, Emir Habibović

- Nisam zbog nje hteo da se zna da smo zajedno, bar ne dok se još takmičila, da bi videli dokle će da stigne. Pokazala se dobro i ostavila je lep utisak, a danas smo hvala Bogu roditelji, ali se nadamo da će već od decembra opet pevati - kaže pevač i dodaje:

- Mislim da danas ima samo par dobrih pevačica, mada ja njoj pomažem i skrećem pažnju na nedostatke. Moje životno iskustvo koje je veliko njoj dobro dođe, kako na sceni, tako i sa ljudima - rekao je Emir.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike