Ovo je prvi muž Suzane Mančić: Bio je član legendarne grupe, ušli su u Ginisovu knjigu rekorda! (FOTO)

01.11.2022

23:31

3

Voditeljka je bila sa njim u braku osam godina

Ovo je prvi muž Suzane Mančić: Bio je član legendarne grupe, ušli su u Ginisovu knjigu rekorda! (FOTO)
Copyright Suzana Mančić ATAImages/Antonio Ahel

Suzana Mančić je bila uvek otvorena o svom životu, čak i kada ju je to koštalo. Danas je srećno udata za njenog Simicu, kako ga zove, ali joj ovo nije prvi brak.

Prvi suprug joj je bio Nebojša Kunić, a kako je pevačica pričala, ljubav se rodila 1989. godine. Sa njim je dobila ćerke Nataliju i Teodoru, ali taj brak nije potrajao, jer su se razveli već osam godina posle venčanja.

Međutim, dok su bili zajedno, oni su rado pozirali i za novine, pa su tako osvanuli i na naslovnici jednog tadašnjeg magazina, u novogodišnjem izdanju. 

Voditeljka je imala kratku plavu kosu i ponela veoma modernu haljinu za to vreme, dok je njen tadašnji suprug nosio klasično odelo, koje je začinio šarenom mašnom.

Inače, Nebojša je bio deo grupe "Sedmorica mladih" - sastav koji je svirao rok i pop muziku, a ušli su i u Ginisovu knjigu rekorda kao sastav koji je 33 godine svirao neprekidno zajedno.

 

On se grupi pridružio 1978. godine, što je bila druga velika promena za njih, jer im je član koji je bio u originalnom sastavu, Branislav Todorović, preminuo.

U ovom sastavu su radili do 1998. godine, kada je gitarista Milutin Vasović preminuo. Tada je grupa prestala da postoji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike