Boban Rajović se potresnim rečima oprostio od ubijenog rođaka: Bože, ovaj put si stvarno uzeo najbolje

15.03.2023

17:10

0

Pevač je neutešan zbog odlaska izbodenog mladića

Boban Rajović se potresnim rečima oprostio od ubijenog rođaka: Bože, ovaj put si stvarno uzeo najbolje
Boban Rajović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mladić Petar Stešević koji je tragično nastradao, kada je u ponedeljak 6. marta izboden u Kopenhagenu, a bio je član porodice pevača Bobana Rajovića. Naime, pevačeva supruga, Dragana Rajović je tetka ubijenog sedamnaestogodišnjeg mladića. 

Rajović je danas putem putem Instagrama oprostio od mladog Petra, a sudeći po njegovoj objavi, danas je održano opelo pokojnom mladiću. 

ATA images/AntonioAhel/Privatna arhiva
Boban Rajović, Petar Stešević

 

- Peki. Neke ptice nikad ne polete, a ti sam danas poleteo dušo draga. Danas sa 17 godina letiš u carstvo nebesko. Isto kao ona ptica koju si svojevremeno pustio iz kaveza na slobodu jer ti je bilo žao da bude zarobljena. Prerano Peki, prerano. Kroz život si leteo brzo, ali si ipak uspeo da nas sve oduševiš. Uspeo si da nam svima kroz tako kratak period i tako mlad pokažeš kako se iskreno voli, kako je lepo čuti reč "volim te", koju si tako često koristio - napisao je pevač, pa dodao:

Instagram printscreen/rajovicboban
Boban se oprostio od izbodenog mladića

 

- Bože gospode, ovaj put si stvarno uzeo najbolje i zato je majka ponosna jer zna da ti je dala pravog anđela, a istovremeno tužna, ljuta, neutešna, plačna jer je htela da te ima pored sebe. Tvoj neno će ponosno prepiričavati tvoje vragolaste epizode, ali uvek sa knedlom u grlu i suzama u očima. Brat Milo će svaki put sa osmehom pominjati tvoje ime dok mu srce i duša plaču. U svima nama koji smo te znali živećeš zauvek i nikada nećeš nestati.

- Peki dušo draga, leti i samo leti sa anđelima i ne ljuti se na svog teču, ja ću pevati jer ja pevam i kad mi se plače. Danas ipak neću pevati, danas ću samo plakati - napisao je Boban na svom Instagramu uz emotikone slomljenog srca.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike