Jovana Jeremić će ovu fotografiju čuvati večno! Objavila najteži trenutak sa ćerkom Leom: Ostala sam sama kao pas (FOTO)

15.03.2023 | 13:21

Autor: Mladen Mijatović

Voditeljka prizorom raznežila javnost, pa poslala snažnu poruku

Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić važi za jednu od najpoznatijih ličnosti sa ovih prostora, a sebe smatra najuticajnijom voditeljkom u Srbiji.

Svoje snove i planove često izgovara javno, te su joj se mnogi podsmevali kada je zacrtala da će jednog dana raditi intervju sa Vladimirom Putinom i Donaldom Trampom.

Svojim potezima često izaziva skandale, a ne krije da njen životni i karijerni put nimalo nije bio lak, te se nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu susrela sa brojnim životnim nedaćama. Podmetali su joj nogu, krali ideje, ali ipak, razvod od bivšeg supruga Vojislava Voje Miloševića joj je pao najteže.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Jovana je dobro upamtila prvu noć kad je ostala sama sa svojom ćerkom Leom i shvatila da je samohrana majka, a sada je dirljivi prizor podelila sa svojim pratiocima i priznala da će tu sliku čuvati večno.

- Ovu sliku ću čuvati večno da se setim odakle sam krenula i koliko je nekad bilo teško. Imala sam samo san koji je bio vredniji od mog spavanja. Svojim radom i rezultatima napravila sam revoluciju u srpskim medijima, ali i svoju ličnu revoluciju. Prvo sam ostala sama kao pas, pa sam postala jaka kao vuk. Verujte u svoje snove. Ja sam uvek znala tačno šta želim. Svojim zdravim životom bez poroka, disciplinom Spartanca, dobrim duhom i radnim navikama, idejama i genijalnošću, dobrim odnosom prema čoveku, kroz četiri godine sam promenila život iz korena - napisala je voditeljka.

Printskrin/facebook/ Jovana Jeremić
Jovana Jeremić

- Donosila sam odluke koje nisu bile popularne, ali su bile lekovite. Bolelo me je, ali sam odlazila jer sam znala šta hoću od sebe i svog života, znala sam i koga hoću, a najpre sam spoznala u sebi šta neću i kako neću. Moj jedini saveznik je bio Bog koji mi je nametao moje ljude na putu borbe. Moje prave iskonske prijatelje i poslovne saradnike. Zato jedino pred njim klečim. Jer je na mom životnom putu, kroz lična stradanja, od mene napravio boljeg čoveka. Vrednog pažnje - napsala je Jovana u svojoj objavi uz fotografiju sa ćerkom Leom.

Podsetimo, Jeremićeva se nedavno našla na meti žestokih prozivki kreatora Saše Vidića, koji je na voditeljkin račun izneo niz uvreda, našta je ona reagova smireno i epilog priče najavila na sudu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam