"Drogirao me je, maltretirao, a onda snimao naše intimne odnose!“ Pevačicina stravična ispovest o paklu kroz koji je prošla!

14.03.2023

18:34

0

Sa Belafonteom je provela 10 godina

"Drogirao me je, maltretirao, a onda snimao naše intimne odnose!“ Pevačicina stravična ispovest o paklu kroz koji je prošla!
Copyright Profimedia

Melani Braun, poznatija kao Mel B, nekada je bila članica najpopularnije grupe na svetu "Spice Girls", ali i pored zavidne muzičke karijere i planetarne slave koju je uživala, ona je u privatnom životu prolazila kroz pakao.

Naime, ona je 10 godina bila u braku sa Stivenom Belafonteom, kog je kasnije optužila za zlostavljanje. Ono što je dodatno potresno, jesu navodi da je nekim od tih mučkih napada, prisustvovala i njena ćerka, ispričala je ona u bolnoj ispovesti, te je, tom prilikom, podelila još bolnih detalja. 

Profimedia
Mel Bi, Stiven Belafonte

Naime, Mel i Stiven su javno govorili o tome da imaju intimne odnose sa dadiljom njihovog deteta Lorejn, te da je smatraju članom porodice.

Ipak, pevačica je odlučila da ispriča sve i otkrila je da je Lorejn jednom prilikom zatrudnela sa Stivenom, ali joj je on navodno platio 240.000 funti kako bi abortirala i negirala da je imala aferu sa njim.

- Tokom 10 godina braka on me je maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše intimne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštim od njega, zato tražim zabranu prilaska. Finansijski me je uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca ni da posetim oca na samrti - ispričala je Mel B britanskim medijima.

Profimedia
Mel Bi

U svojim memoarima "Brutally Honest”, ona tvrdi je da joj je život u tom periodu ličio na noćnu moru. Sve vreme, pak, uspešno je krila pravu istinu, od sramote što "nikako da ode” iz te zajednice. Sa jedne strane, strahovala je da će je muž nasilnik ubiti, dok je sa druge aktivno provodila vreme razmišljajući o samoubistvu.

– Sedam puta sam pokušala da ga ostavim, za deset godina braka. Toliko sam bila očajna. Ali, nisam imala kud. Nisam imala svoj novac, automobil. Samo troje dece i jaku želju da me nema – ispričala je tada, prenose strani mediji: Pila sam dosta lekova, zaista sam htela samoj sebi da presudim. Mada, da mi je uspelo, to bi onda značilo da je „on pobedio”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike