Bivša devojka Edija Marfija traži veću alimentaciju: Požalila se da nema dovoljno novca da izdržava ćerku

08.10.2022

20:55

0

Glumac je dužan da ovu obavezu poštuje sve dok njegova ćerka ne napuni 18 godina

Bivša devojka Edija Marfija traži veću alimentaciju: Požalila se da nema dovoljno novca da izdržava ćerku
Edi Marfi - Copyright Profimedia

Holivudski glumac, Edi Marfi je dužan svojoj bivšoj partnerki da plaća 35.000 dolara umesto ranijih 25.000 za ćerku Anđelu Iris Marfi Braun, jer se njena majka, s kojom je kratko bio u vezi, požalila da nema dovoljno para.

Bivša Spajsica, Mel Bi je još pre dve godine podnela sudu zahtev za povećanje alimentacije, tražeći dodatnu finansijsku pomoć od glumca.

Sudski dokumenti do kojih je došao Dejli mejl pokazuju da su roditelji konačno postigli novi sporazum o izdržavanju dece nakon što je Mel navela „dramatično smanjenje prihoda“.

Profimedia
Edi Marfi

Marfi je plaćao pop zvezdi i nekadašnjoj koleginici Viktorije Bekam 25.000 dolara mesečno, otkako je njihov spor oko očinstva rešen februara 2009. Novim aranžmanom, kojim je Marfi identifikovan kao glumac koji ima „izuzetno visoke zarade“, slavni komičar će ubuduće morati da šalje još 10.000 dolara mesečno, prenosi „Miror“.

Iznos izdržavanja deteta je izračunat „na osnovu razumnih potreba maloletnog deteta“, a isplate se vrše retroaktivno od oktobra 2021. pa sve dok Anđela ne napuni 18 godina. S obzirom na to da sada ima 15 godina, ova obaveza mu sleduje naredne tri godine. 

Profimedia
Edi Marfi

 

Međutim, u novom sporazumu se navodi da će majka biti odgovorna za sve dodatne troškove. Ovo može uključivati zdravstvenu zaštitu i osiguranje, troškove obrazovanja i vannastavne aktivnosti.

Marfi je jedino pristao da još pokrije advokatske troškove njene majke koji su ovaj put iznosili 10.000 dolara.

Inače, Marfi ima ukupno desetoro dece sa pet različitih žena, a u početku nije hteo da ima nikakve veze sa Anđelom i njenom majkom, ali to se sve promenilo 2017. godine kada je Mel u svojim memoarima govorila da je zahvaljujući Marfijevoj majci, Lilijani Linč, Anđelu ponovo spojila sa ocem u maju 2017. 

Mel je rodila ćerku na Marfijev 46. rođendan, 3. aprila 2007. a 22. juna iste godine objavljeno je da je DNK test potvrdio da je Marfi otac.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike