Otkriveno zašto je Mel Bi poznatog voditelja i koleginicu „spajsicu" nazvala kretenima: Oni nisu i jedini po kojima je oplela!

04.12.2022

06:59

0

Džeri Halivel, kaže, obožava, ali je ipak smatra i nepodnošljivom

Otkriveno zašto je Mel Bi poznatog voditelja i koleginicu „spajsicu" nazvala kretenima: Oni nisu i jedini po kojima je oplela!
Mel Bi - Copyright Profimedia

Proslavljena „spajsica" Mel Bi se uopšte nije ustručavala kada je bila upitana koga od poznatih smatra nepodnošljivima. Njena „lista kretena" je prilično duga, a između ostalog, navela je i samu sebe.

Gostujući u „The Big Narstie" šouu, kao iz topa je oplela po Džeri Halivel, Džesi Džej, Džejmsu Korednu... Pa i iznova pokrenula priče o neprijatnosti koju je voditelj napravio u restoranu, te tamo više nije dobrodošao.

- Ima dosta baš pravih kretena u poslu. Džejms Koden, Džeri Halivel... Džesi Džej, pa i ja! - rekla je ona, pa iznenadila sve u studiju.

Komičar Mo Giligen nije mogao da shvati kako je tek tako prozvala koleginicu iz sastava „Spice Girls".

- Ma, obožavam je, ali je s vremena na vreme strašno naporna - odgovorila mu je Melani, jednako otvoreno kao na prethodno pitanje, ali i iduće vezano za Kordena.  

Mel Bi, Profimedia
 

- Mislim da uvek treba biti fin prema kolegama, ljudima s kojima radite generalno. On, recimo, nije - kazala je ona.

Podsetimo, oko Džejmsa se bila podigla ogromna prašina proteklog oktobra, kada je ga je jedan restorandžija prozvao „strašnim, napornim gostom", najblaže rečeno, pa mu još i zabranio povratak u njegov lokal zbog toga kako se ponašao prema tamošnjim zaposlenima. Ubrzo za time, isti čovek je putem društvenih mreža ispričao kako mu se voditelj izvinio, pa da mu je tek tako sve bilo oprošteno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike