Indi Aradinović se javila iz bolnice nakon pucanja silikona: Operacija je trajala nekoliko sati, a evo kako sada izgleda (FOTO)

16.02.2023

10:37

0

Ona se fotografisala sa doktorkom

Indi Aradinović se javila iz bolnice nakon pucanja silikona: Operacija je trajala nekoliko sati, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Indira Aradinović Indi - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U životu pevačice Indire Indi Aradinović trenutno je potpuni haos. Nakon što se posvađala i potukla sa sestrom Editom, te objavila da se razvodi, otkrila je i da mora na hitnu operaciju koju je sada obavila.

Pevačica je nedavno rekla da joj je pukao silikon u grudima i da bi trebalo da se podvrgne hirurškoj intervenciji, te je primljena u jednu privatnu kliniku gde je sve obaljeno kako treba. Ona se sada oglasila iz bolnice gde je pokazala kako provodi vreme i potvrdila da je sve prošlo kako treba.

ATAImages/ Antonio Ahel
Indi Aradinović

- Javno se zahvaljujem najboljoj doktorki i hvala joj, hvala zaposlenima što tako lepo brinu o meni već puna dva dana od operacije - poručila je Indi koja je posle intervencije nasmejana. 

Podsetimo, baš na Dan zaljubljenih Aradinovićeva je saznala kada može da se operiše, pa je objasnila da hitno mora u bolnicu, te otkrila kako se osećala tada.

- Grudi su u pitanju. Već neko vreme su u stanju pucanja, odnosno pukla su oba. Ima desetak godina da sam ih uradila, to po zdravlje nije dobro da stoji u organizmu. Moj hirurg mi je dala termin, zanimljivo, 14.februara za Dan zaljubljenih, da to završimo, tako da se nadam da će sve proći kako treba - ispričala je ona, te objasnila da zahvat nije jednostavan jer traje i nekoliko sati.

- Operacija traje nekih pet do šest sati, oporavak je malo duži nego kada su obični implanti u pitanju i ožiljaka ima malo više, malo je stručniji operativni zahvat. Zaustavili smo sve termine snimanja, nastupa, moj menadžerski tim je prolongirao sve to za tamo neko proleće, recimo - naglasila je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike