Bradavice i tanga gaćice na izvolte: Manekenka koja voli rakiju i Srbiju na Oskaru podigla golotinju na viši nivo! (FOTO)

13.03.2023

16:17

2

Ona je šokirala sve prisutne

Bradavice i tanga gaćice na izvolte: Manekenka koja voli rakiju i Srbiju na Oskaru podigla golotinju na viši nivo! (FOTO)
Alesandra Ambrozio - Copyright Profimedia

Slavna manekenka i "Viktorijin anđeo" Alesandra Ambrozio pojavila se sinoć na zabavi magazina "Vanity Fair", nakon održane dodele Oskara u Los Anđeleusu, a tom je prilikom podigla golotinju na viši nivo, te bi se mnogi složili da je mogla da ponese nagradu za najsmeliju toaletu.

Naime, Alesandra je obukla potpuno providnu haljinu bez brushaltera, ali i detalja koji prekrivaju bradavice, a kada se okrenula, paparaci su imali pune ruke posla. Ne samo da je pokazala gola leđa, već i tanga gaćice. Ona je uz minimalno šminke i elegantnu punđu definitivno ukrala šou.

Podsetimo, brazilska manekenka je prošle godine posetila srpsku prestonicu, kada je otkrila da obožava rakiju.

- Jedva čekam da probam sve srpske specijalitete! Pila sam rakiju u Crnoj Gori! Veoma je jako piće, ali odlično! I muzika vam je super.  Zato sam došla u Beograd - rekla je tada manekenka.

 

 

Pre Beograda, Alesandra je uživala u Crnoj Gori, gde je odsela u jednom luksuznom hotelu, ali i gde je obila brojne noćne klubove i to za sve pare. Ona je tada na Instagramu objavila i fotke sa nastupa Seke Aleksić.

- Pričali smo joj o srpskoj muzici, hrani i čuvenoj rakiji. Čak smo joj dali da proba! „Drmnula" je šljivovicu i oduševila se! Rekli smo joj da ćemo joj pokazati kako izgleda pravi provod, pa smo je prošle nedelje odveli na nastup Seke Aleksić u Budvi. Toliko su joj se dopali narodnjaci da je celu noć đuskala. Posebno joj se svideo Sekin hit „Aspirin" - rekao je tada manekenkin prijatelj za  medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike