„Viktorijin anđeo" hvata zalet za obilaženje beogradskih splavova: Rakija joj se mnogo sviđa, a ćerku bi da vodi na tamburaše!

17.08.2022

09:53

0

Neko vreme je najpre provela u Crnoj Gori, pa je na nagovor prijatelja došla i u Srbiju

„Viktorijin anđeo" hvata zalet za obilaženje beogradskih splavova: Rakija joj se mnogo sviđa, a ćerku bi da vodi na tamburaše!
profimedia-0696230737 - Copyright Profimedia

Posle odmora u Crnoj Gori, Alesandra Ambrozio je došla u Srbiju sa namerom da obiđe pojedine beogradske splavove, uživa u našoj muzici - ali i piću i hrani. Iz Tivta je juče doletela u popodnevnim satima, na nagovor poznanika koji joj je ispričao da će se zasigurno dobro provesti, a to ju je svakako zaintrigiralo.

- Jedva čekam da probam sve srpske specijalitete! Pila sam rakiju u Crnoj Gori. Veoma je jako piće, ali odlično! I muzika vam je super... Zato sam došla u Beograd - prokomentarisala je na aerodromu, piše „Informer", pa se sa ćerkom, sinom i drugaricom smestila u limuzinu koja ju je odvezla u hotel.

- Pričali smo joj o srpskoj muzici, hrani i čuvenoj rakiji. Čak smo joj dali da proba! „Drmnula" je šljivovicu i oduševila se! Rekli smo joj da ćemo joj pokazati kako izgleda pravi provod, pa smo je prošle nedelje odveli na nastup Seke Aleksić u Budvi. Toliko su joj se dopali narodnjaci da je celu noć đuskala. Posebno joj se svideo Sekin hit „Aspirin" - dodaje manekenkin prijatelj za pomenute medije, ali se nije tu i zaustavio.  

- Rekao sam joj da Beograd ima najbolji noćni život na svetu i da to ne sme da propusti. Tada mi je potvrdila da definitivno dolazi i da želi da vidi splavove i obiđe popularne klubove. Biće to ludilo od provoda! Nećemo stati.

Čuvena lepotica navodno planira i da organizuje lepu proslavu za ćerkin rođendan u Skadarliji.  

- Pošto se bliži 14. rođendan Alesandrine ćerke Anje Luize, predložio sam joj da ga proslave u Skadarliji. Tu možemo da joj organizujemo večeru uz tamburaše.

Podsetimo, Alesandra odmara i putuje sa ćerkom Anjom Luizom, sinom Noom Feniksom i prijateljicom, takođe manekenkom, Ludi Delfino. Brazilska manekenka svakodnevno na Instagramu, gde je prati 11 miliona ljudi, deli fotografije iz provoda. Posebnu pažnju njenih fanova privukli su snimci i slike sa nastupa Seke Aleksić u Crnoj Gori.

Ona je i javno pohvalila srpsku pevačicu.

Alesandra Ambrozio, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike