Džon Travolta jedva najavio nastup Lenija Kravica na ovogodišnjem Oskaru: Uprkos trudu, nije uspeo da zadrži suze (VIDEO)

13.03.2023

05:25

0

Pevač je nastupao u okviru segmenta „In Memoriam", koji je glumcu izuzetno teško pao

Džon Travolta jedva najavio nastup Lenija Kravica na ovogodišnjem Oskaru: Uprkos trudu, nije uspeo da zadrži suze (VIDEO)
Džon Travolta - Copyright Printscreen RTS

Leni Kravic je na 95. dodeli Oskara održao kratak nastup u okviru segmenta „In Memoriam", pa tako pomogao Akademiji da oda počast zvezdama koje su preminule u prošloj godini, a neke i pred ovu svečanost

Najavio ga je Džon Travolta, koji se svim silama trudio da ne zaplače. Ipak, nije uspeo u tome, posebno imajući na umu odlazak Olivije Njutn-Džon, koleginice još iz „Briljantina". 

 

 

Kravic je na to još izvodio „Calling all angels", hit iz 2004. godine. Iza njega su se na bimu za  vreme balade smenjivale fotografije Kristi Ali, Reja Liote, Džulije Rajhert, Rakel Velč...  

- Dotakli su naša srca. Znali su kako da nas nasmeju, bili su nam prijatelji koje nikada nećemo zaboraviti - govorio je Travolta s knedlom u grlu i suzama u očima, znajući kakva numera sledi. 

Leni Kravic, Printscreen prenos RTS
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike