Glumici dijagnostikovana korona tik pred dodelu Oskara: Trebalo je da bude jedna od prezenterki i to rame uz rame s Harisonom Fordom!

12.03.2023

21:55

0

Predstavnik za medije je istakao da je prilično razočarana, jer neće prisustvovati željno išekivanom događaju

Glumici dijagnostikovana korona tik pred dodelu Oskara: Trebalo je da bude jedna od prezenterki i to rame uz rame s Harisonom Fordom!
Glen Klous - Copyright Profimedia

Glen Klous, glumica sa i danas najviše nominacija ali nijednim Oskarom, neće se pojaviti na 95. ceremoniji dodele ove prestižne nagrade, do koje većina sada već broji sitno. 

Dojagnostikovan joj je koronavirus, potvrđeno je za „People", što ju je prilično razočaralo uzimajući u obzir koliko se radovala što će biti jedna od prezenterki i to rame uz rame s Harisonom Fordom, s kojim je svojevremeno zablistala u ostvarenju „Predsednički avion" (Air Force One). 

- Da, ima kovid. Naravno, morala je da se povuče, što se tiče dodele Oskara. Koliko se samo radovala tome - prokomentarisao je njen predstavnik za pomenute medije, malo nakon što se o svemu pročulo u „The Associated Press-u". 

Podsetimo, dodela Oskara biće održana u noći između 12. i 13. marta po našem vremenu, u pozorištu Dolbi (Los Anđeles).

Zlatne statue će dobitnicma, pored Klousove koja je morala da odustane od svog učešća, uručivati Nikol Kidman, Hale Beri, Džesika Čestejn, Antonio Banderas, Salma Hajek, Eva Longoria, Endi Mekdauel, Pedro Paskal, Džon Travolta, Sigurni Viver i drugi.

Glen Klous, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike