Saša i Nikolina šokirali! Pevač više voli ovu stvar od svoje supruge, pevačica poručila: Tek sad vidim za koga sam se udala

10.03.2023

13:26

0

Oni priznaju da su imali turbulencije u braku, ali da im je sada nikad bolje

Saša i Nikolina šokirali! Pevač više voli ovu stvar od svoje supruge, pevačica poručila: Tek sad vidim za koga sam se udala
Nikolina Kovač i Saša Kapor - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolina Kovač i Saša Kapor par su koji privlači pažnju, a često se pisalo o turbulencijama kroz koje prolaze, te se spekulisalo da se razvode.

No, oni su, čini se, jači nego ikada, a sada su progovorili o svojim ritualima i svakodnevnom životu. Jedna od stvari koju Nikolina ne voli, a njen suprug u tome uživa je, ne biste verovali, šoping.

- Nisam neko ko voli često da ide u šoping stvarno, ali Saša jeste - nasmejala se pevačica.

ATAImages/ Amir Hamzagic/
Nikolina Kovač i Saša Kapor

- Ja sam uvek raspoložen za šoping, naročito kada je kozmetika u pitanju. Zavisi šta je asortiman, ali ne razmišljam se mnogo ako mi se nešto sviđa - dodao je pevač.

Saša je vidno promenio imidž, a Nikolina mu u tome pomaže.

- Od kada je promenio imidž postala sam njegov stilista za kosu i bradu. Uglavnom sada najviše kupuje lak, vosak, sve što je tog tipa - navela je Nikolina.

- Kada sam se obrijao ona je rekla: "Tek sad vidim za koga sam se udala", kum me nije prepoznao, dete je reklo: "Drugi tata" - kaže Saša.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Kovač i Saša Kapor

Stalno se spekulisalo da se njih dvoje razvode, a sada su otkrili da je u njihovom braku bilo turbulencija.

- Porodicu treba zadržati, treba da se da sve od sebe kako bi uspelo, ne treba na prvim problemima dići ruke. Mi smo mladi ušli u brak, bilo je turbulentnih momenata, ali smo sazreli i radili na sebi. Danas smo srećni u braku i dosta se pomažemo, poštujemo i razumemo. Žena treba da ima strpljenje, toleranciju, mudrost... Treba međusobno da se osluškuju partneri i da osete šta je onom drugom potrebno. Da se razumemo, ništa od ovoga ne pomaže ako nema ljubavi - otkrila je Nikolina u emisiji "Premijera".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike