Aca Bulić o najtežem životnom trenutku! Dobio je dete, a onda su mu rekli da je umrlo: Sve u meni vrišti da je živo

08.03.2023

10:04

0

Opisao je jezive detalje kroz koje je prošao sa svojom tadašnjom partnerkom

Aca Bulić o najtežem životnom trenutku! Dobio je dete, a onda su mu rekli da je umrlo: Sve u meni vrišti da je živo
Aca Bulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragan Aca Bulić je u poslednjih nekoliko nedelja veoma aktuelan u javnosti, pre svega zbog svog odnosa sa Anom Ćurčić.

Ana je vezu sa Bulićem neretko pominjala, pogotovo zato što je želela da pokaže koliko ju je on voleo, za razliku od njenog sadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića, sina Moke Slavnića, koji ju je u rijalitiju prevario. 

Aca Bulić je poznati beogradski zavodnik, kog su povezivali sa brojnim devojkama sa javne scene, a sada je ispričao i kako je izgledala njegova ljubav sa Anom i šta se desilo kada su saznali da je njihovo dete preminulo.

MN Press
Aca Bulić

- Bili smo u vezi osam godina, bilo je normalno da se raziđemo, desila se ta tragedija... Oktobar 1993. godina, dobila je u osmom mesecu trudove, odveo sam je u bolnicu, porodila se. Porođaj nije bio kako treba, bila je borba za njen i detetov život, to je bilo deset dana borbe. Ja sam išao da gledam i to dete u inkubatoru, jeziva scena - pričao je Bulić, pa nastavio:

- Stotine dece, krvave onako u inkubatoru, to ću pamtiti celog života. Moja beba je davala znake života, delovala je bledo, disala je. Oni su samo jedan dan rekli da je dete umrlo, način na koji su mi rekli, nisam verovao. Tražio sam papire i da bih sahranio dete, nisu mi dali, trajala je opsada tri dana oko bolnice. To je bio period mog života kada sam bio najmoćniji, otac mi je bio faca. Kad se meni to desilo, onda mogu da zamislim šta su drugima radili.

MN Press
Aca Bulić

Bulić, inače, tvrdi da je došao do informacije da je Anino i njegovo dete - živo!

- Tačno tako. Verovatno ima šanse da se sazna gde je to dete, ne ovako putem javnog informisanja, već preko institucija. Kočnica mi je bilo što sam znao šta ću sledeće da uradim, stao sam, čim se desilo, desilo se s nekim razlogom. Sam sa sobom sam se dogovorio da neću da radim te stvari. Svaka ćelija u mom organizmu pulsira i vrišti da je ono živo i znam da je živo. I Ana i ja. Svih ovih godina smo komunicirali na ovu temu - ispričao je Bulić u emisiji "Amidži šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike