Zvezda "Granda" završila u bolnici: Pevač hitno operisan, a evo kako se trenutno oseća!

07.03.2023

22:13

0

Muharem se oglasio nakon intervencije

Zvezda "Granda" završila u bolnici: Pevač hitno operisan, a evo kako se trenutno oseća!
Muharem Hadrović - Copyright ,,Zvezde Granda" printscreen

Nekadašnji finalista talent-šou programa "Zvezde Granda", Muharem Hadrović, završio je u bolnici, gde je hitno operisan zbog zdravstvenih komplikacija.

Pevač se oglasio nakon intervencije, pa otkrio kako se oseća.

- Tačno je da sam operisan, ali nije ništa strašno, ne bih pridavao značaj tome. Operacija je bila rutinska, završena je, sad sam zdrav i idem dalje. Bilo je nezgodno prvih deset dana nakon intervencije, ali sada je ok, sad sam kao nov. Idemo dalje - otkrio je pevač.

Muharem nije želeo nikome da govori o zdravstvenim komplikacijama, jer smatra da je reč o bezazlenoj intervenciji.

- Nisam želeo da stvaram konfuziju, jer sam zaista dobro. Sve je prošlo kako treba i ubrzo nakon izlaska iz bolnice vratio sam se starim obazevama. Radim i to je najvažnije, ne predajem se tako lako, guram dalje. Posla ima, nastupi su posećeni što me jako raduje - kaže pevač.

Pevač redovno nastupa i uspešan je u svom poslu, nakon hita "Ima žena". Sada vredno radi na novim projektima, još uvek ne želi da otkriva detalje, ali veruje u to da će njegova publika biti iznenađena.

Printscreen Zvezde Granda
Muharem Hadrović

Iako je tokom takmičenja dobio titulu najboljeg frajera, Muharem priznaje da je njegovo samopouzdanje bilo poljuljano.

- Malo sam bio izgubljen kada sam došao u Beograd, trebalo mi je da pohvatam relacije po gradu, ali sam u sebi imao želju i misiju. Želeo sam da dođem do finala i uspeo. Tokom takmičenja bilo je i surovo iskrenih komentara, na primer od Marije i Bosanca. Jedna pesma koju sam otpevao im se nije svidela, ne sećam se sad šta su rekli, ali poenta je bila da su glasali za mene, ali istakli da nije bilo dobro. To me je malo pogodilo, pa sam se pitao da li sam ja zaista za pevanje… Nije to baš svejedno, to su sve institucije od ljudi, pa strepiš šta će biti, a svi gledaju - ispričao je svojvremeno Hadrović za Grand.

Inače, pre skoro dve godine Muharem je umalo doživeo saobraćajnu nezgodu, kada mu je usred vožnje na put izletela divilja svinja. Pevač je u trenutku nemilog događaja bio potresen, ali je na vreme uspeo da iskontroliše automobil i zaustavi se. Međutim jednim delom zakačio je životinju, dok je njemu na autu ostalo manje oštećenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike