Vesna i Đole Đogani konačno o njegovoj navodnoj prevari: Samo je ušla u sobu i pitala me imam li šta da joj kažem!

04.03.2023

17:30

0

Otvoreno o porodičnoj drami

Vesna i Đole Đogani konačno o njegovoj navodnoj prevari: Samo je ušla u sobu i pitala me imam li šta da joj kažem!
Đole i Vesna Đogani - Copyright ATAImages/ M.M.

Mnogi su se pitali da li je Vesna Đogani oprostila navodnu prevaru suprugu Đoletu, nakon što je snimak gde popularni denser ljubi misterioznu ženu uzburkao javnost.

Ipak, sada su se Vesna i Đole osvrnuli na skandal, koji je nedeljama punio medijske stupce, a na pitanje kako je preživela prevaru, pevačica je odgovorila:

- Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’što dirate čoveka? Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Đogani

Đole je zatim istakao da je jedini "okršaj" sa ženom imao, kada je izašla najava emisije u kojoj je navodno uhvaćen u prevari.

- Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem. Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče - objasnio je Đole, ali ga je voditelj podsetio da ipak nisu novinarske priče, već da postoji snimak.

ATAImages
Đole Đogani

- To nije istina - branio se Đole, a Vesna se nadovezala:

- Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže. Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne verujem svojim očima, ja verujem šta mi on kaže. Nek’ uživa čovek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas terao da snimate.

- Nemojte da me pratite - našalio se Đole u Grand specijalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike