Pričali smo sa najomraženijim srpskim tiktokerom koji šokira svojim stavovima: "Žene delim na iskorišćene i neiskorišćene" (VIDEO)

25.08.2022

18:58

9

Nikola Gladović važi za srpkog Endrua Tejta koji je poznat kao veliki ženomrzac i čovek koji koristi svaku priliku da ponizi i omalovaži žene

Pričali smo sa najomraženijim srpskim tiktokerom koji šokira svojim stavovima: "Žene delim na iskorišćene i neiskorišćene" (VIDEO)
Nikola Gladović (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ukoliko ste makar samo jednom otvorili aplikaciju društvene mreže Tik-Tok onda nema šanse da vam nije "iskočio" neki od videa Nikole Gladovića.

Verovatno ste ga primetili po tome što viče, jede meso dok viče na vas, a često ispod kožne jakne ima samo "kajlu".

Nikolu mnogi porede sa poznatim MMA borcem - Endruom Tejtom, ponajviše zbog narativa kojim se služi. Iako za sebe tvrdi da je on najveći feminista, njegove reči nikako ne ulivaju poverenje ženama koje ga slušaju.

Štaviše, mnoge od njih smatraju da ih on otvoreno vređa i da predstavlja sve ono protiv čega se one bore.

Porazgovarali smo sa njim o nekim njegovim stavovima i imali priliku da mu skrenemo pažnju na to da radi prilično opasnu stvar, a on je za 24sedam objasnio šta znači njegova čuvena podela na iskorišćene i neiskorišćene žene.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Kada kažem iskorišćena i neiskorišćena, mislim na to da ukoliko je tebi cilj, kao devojci, kao ženi, da nađeš najboljeg muškarca, trebalo bi da se prilagodiš tome šta taj muškarac želi. Ukoliko želiš najboljeg muškarca, najverovatnije ćeš morati da ispuniš standarde toga šta taj muškarac želi, kao što će i taj muškarac morati da ispuni tvoje standarde. Kada kažem neiskorišćena, ja kažem da će svaki visokostatusni muškarac najčešće izabrati devojku koja nije bila sa 30 likova pre njega. -

Na pitanje kako će muškarac znati sa koliko likova je žena bila, Nikola objašnjava da muškarci imaju intuiciju.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Prepoznaju se takve stvari, po njenom ponašanju. Devojka koja je bila sa 30 likova zna šta može od koga da dobije, dok ona koja nije bila sa mnogo njih, imaće mnogo manji spektar toga da bira ponašanje ovog, ili onog. Veća je šansa da će devojka koja je bila sa manje likova tolerisati probleme u vezi, jer devojka koja je bila sa 30 likova u vezi zna da ne mora da trpi tvoja sr***, dok devojka koja je bila sa manje likova neće biti ni svesna toga da može tako da postupi - smatra Gladović.

Kada je u pitanju depresija, tema o kojoj je takođe govorio, a njegov klip u kome priča da depresija ne postoji je izazvao bes mnogih, Nikola je objasnio da je to jedan od dva modela koji on nudi kao rešenje za izlazak iz takvog stanja.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Nikola kaže da je najveće rešenje u nepoistovećivanju sa glasovima u glavi i da je psiha jedina stvar nad kojom uvek imamo kontrolu. Tačnije, to je rekao Endru Tejt, ali Nikola je to prihvatio kao apsolutnu istinu.

Žene, kaže, ne bi trebalo da rade, a u intervjuu nam je objasnio i zbog čega. Da li je uspeo da nas ubedi, na vama je da procenite.

Pogledajte prvi deo intervjua:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike