Detalji tajnog venčanja Indi Aradinović! Ispoštovali sve običaje, a evo i kada će napraviti veliku svadbu!

12.10.2022

09:49

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je juče stala na ludi kamen sa svojim izabranikom iz Danske

Detalji tajnog venčanja Indi Aradinović! Ispoštovali sve običaje, a evo i kada će napraviti veliku svadbu!
indi - Copyright Dragan Petrović by FVS weddings

Pevačica Indira Indi Aradinović juče je zaintrigirala javnost kada je na Instagramu objavila venčane burme i na taj način saopštila da se udala. - Rekli smo "da"- napisala je pevačica pored jučerašnjeg datuma i time sve iznenadila.

Kako kaže sada Indi za medije, ona i njen partner, koji je inače iz Danske, sa kojim je već par godina u vezi, juče su se venčali samo u opštini, dok će pravu srpsku pravoslavnu svadbu upriličiti naredne godine, na proleće.

 - Udala sam se u užem krugu porodice, za verenika iz Danske, koji je inače iz Kragujevca. Posle opštinskog zaključenja braka, proslavili smo uz ručak i vino, rakiju, malo muzike. Valja se. A svadba ide s ‘proleća - kaže Indi čiji, sada već, suprug je ispoštovao sve tradicionalne običaje.

 - Pa kako drugačije da me Kragujevčanin izvede iz kuće, nego da puca u jabuku na Karaburmu. Inače, sliku sa burmama sam objavila na Instagramu jer sam jako srećna i želim to da podelim sa svojim pratiocima. Ništa nije bilo tajno. Svadba tek stiže - poručila je Indi.

Inače, ono što je zanimljivo jeste da je pevačica tokom proteklih godina najpre govorila o velikoj ljubavi koja joj se dogodila sa izvesnim muškarcem iz Danske, a onda i o njihovom ljubavnom krahu. Ipak, iako su jedno vreme bili u prekidu, ljubav Indi i njenog sadašnjeg supruga ipak je pobedila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike