Zejna Murkić je jedan od favorita za pobedu na „Pesmi Evrovizije”: Rođena sam da sve stignem, osećam kao da sam pobedila

01.03.2023

08:04

1

Pevačica ne krije oduševljenje što je publika već vidi kao pobednicu

Zejna Murkić je jedan od favorita za pobedu na „Pesmi Evrovizije”: Rođena sam da sve stignem, osećam kao da sam pobedila
Zejna Murkić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zejna Murkić, jedna je od predstavnica ovogodišnjeg izbora za „Pesmu Evrovizije” koji se sastoji od dve polufinalne večeri, koje će se održati 1. i 2. marta, dok je veliko finale rezervisano za subotu, 4 mart.

Murkićeva važi za jednu od glavnih favorita da Srbiju ove godine predstavlja na prestižnom takmičenju u Liverpulu, budući da je kvota za njenu pobedu u kladionicama 2.50.

Antonio Ahel/ATAImages
Zejna Murkić

 

 

Zejna je prethodnih meseci vredno radila na pesmi, a sada je otkrila da li priželjkuje pobedu.

- Ja sam rođena sve da stignem. Mogu i sad na binu bez ičega. Što kažu babe: „Ili jesi taj ili nisi taj.” Svi me vide ko pobednicu i već sam svima zahvalna u srcu. To što je pesma izazvala interesovanje i što mi daju tako dobre prognoze, čini da se osećam kao da sam već pobedila. Pre svega sam zahvalna što se stvari same od sebe odvijaju. U karijeri nikad nisam imala ovakav uspeh i zahvaljujem se svom timu. Kako god, ovo je ipak takmičenje, pa ne možeš da izbegneš tremu.

Smatra da je za uspeh na takmičenju najbitnije da dođe do poklapanja pesme i izvođača, što je kaže, u njenom slučaju, apsolutni pogodak! 

ATAImages/Antonio Ahel
Zejna Murkić

- Ja mislim da je bitno da se pesma poklopi sa izvođačem. Nikola Burovac mi je dao kostur pesme, pa mi je rekao: „Ti je sad uobliči kako hoćeš.” Ova pesma pokazuje moju kreativnost i hrabrost. Za one koji ne znaju ja imam 36 godina! Prvi put sam rešila da budem ja i mislim da će me ljudi zapravo po prvi put upoznati onakvu kakva jesam - rekla je Zejna.

Murkićeva ne krije da je prošle godine predosetila Konstraktinu pobedu - zbog energije koju je prenosila pesmom. 

Amir Hamzagic/ATAImages
Konstrakta

 

- Znala sam da će Konstrakta da pobedi. U vazduhu se osećalo da je ona ta. Svi smo ustajali na noge kad bi započinjala nastup. Očekujem da će se i sada izdvojiti neko ko ima takvu snagu - rekla je Zejna u emisiji „Puls Srbije”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike