Angelina priznala ko joj je najveća konkurencija u trci za predstavnika Srbije na Evroviziji: Na jednoj stvari je posebno poradila!

07.02.2023

20:46

1

Pevačica od predstojećeg festivala očekuje dobru zabavu, a cilj joj je da ispravi prošlogodišnje greške

Angelina priznala ko joj je najveća konkurencija u trci za predstavnika Srbije na Evroviziji: Na jednoj stvari je posebno poradila!
Angelina - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Pevačica Angelina veliku popularnost stekla je poslednjih godina, a nedavno je za svoju muziku dobila i priznanje na "Music Awards Ceremony" gde je pred okupljenim medijima na crvenom tepihu otvoreno progovorila o karijeri i teškom periodu koji je zadesio tokom 2022. godine.

Angelina je priznala da joj je 2022. do sada najteža godina u njenom životu, te da su se desilo brojne promene, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. No, to je nije omelo da vredno radi na novim projektima, te je za proleće ove godine najavila izlazak novog studijskog albuma.

Pre objavljivanja albuma, Angelina će s numerom "Lanac" okušati sreću u trci za predstavnika Srbije na najprestižnije muzičkom takmičenju sveta, Evroviziji.

24sedam/Nenad Vujanović
Angelina

Angelina je sada gostovala u Jutarnjem programu “Dobro jutro, Srbijo” na Radiju S, a voditeljima Ireni Karaklajić I Ivanu Milovanoviću je otkrila da ove godine na Pesmi za Evroviziju 2023. ne očekuje ništa osim dobre zabave.

- Pa, iskreno, ove godine ništa ne očekujem. Idem da se zabavim i da ispravim sve neke greškice koje sam imala prošle godine. Vežbala sam na svojoj tremi i sada idem da se čeličim - poručila je Angelina.

Pevačica nije krila da na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju" ima jaku konkurenciju, a ovom prilikom otkrila je i svoje favorite.

- Super mi je Nađa, „Devojka tvog dečka“, super mi je Filarri, Luke Black, to mi je pesma kao za film. Filip Baloš mi je super, Savo Perović, Zejna, Džipsi...Svi su mi super - poručila je Angelina.

24sedam/Goran Sivački
Angelina

Kako je sve to izgledalo u Jutranjem program Radija S, pogledajte u videu u nastavku teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S (@radio_s1)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike