Ivana Peters otvoreno o Ceci Ražnatović: Znaju se od prošle sezone, pa evo kako izgleda njihova saradnja u „Zvezdama Granda"!

31.10.2022

17:05

1

Pevačica će u ovoj sezoni talent-šoua biti deo Svetlaninog tima - zajedno će pripremati kandidate i truditi se da iz njih izvuku maksimum

Ivana Peters otvoreno o Ceci Ražnatović: Znaju se od prošle sezone, pa evo kako izgleda njihova saradnja u „Zvezdama Granda"!
Ivana Peters - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Peters će tokom ove sezone čuvenog talent-šoua „Zvezde Granda" usko sarađivati sa pevačicom Cecom Ražnatović, koja će osim kao članica žirija još jednom pokazati i kakav je ona mentor. Pošto okupe ekipu kojoj će ona biti mentor, udruženim snagama će se truditi da iz odabranih kandidata izvuku njihov maksimum.

Pred najnovije snimanje emisije, Ivana je otvoreno progovorila o svojoj koleginici koju, kako kaže, tek od prošle godine zna. To im, međutim, nije nikakva prepreka, objasnila je ona, piše „Grnad onlajn", jer je sa njom, tvrdi, lepo raditi i prisutna je tokom svakih priprema.

– Sa Cecom je lepo i opušteno raditi. Kao da se znamo sto godina, a u stvari se znamo od prošle sezone. Ceca dolazi na sve pripreme - naglašava Ivana i dodaje:

- Dešavalo se u prošloj sezoni da nekad jedna od nas ne može da dođe, pa nam tada bude naporno, ali uglavnom smo obe tu.

Govoreći o tome šta joj najteže pada kada je rad s mladim pevačima u pitanju, rekla je:

– Teško je izabrati adekvatnu pesmu zato što su se već čule iste pesme milion puta, a što se krug sužava, sve je teže izabrati zabavnu, brzu pesmu koja nije dosadila nikome - objasnila je ona, pa nastavila o tome kako ni od koga lično ne traži da bude naklonjen zabavnoj muzici.

- Ne potenciram zabavnjake, oni pevaju ono što oni žele. Uvek ih naravno, teramo da istražuju sebe, međutim oni se najčešće vraćaju onom izvornom, onom što oni najviše vole da pevaju i slušaju.

Upitana da li će neko od Cecinih kandidata zapevati koju pesmu Jelene Karleuše, za pomenute medije je odgovorila:

– Nemam pojma. Evo, za sada, u ovom krugu nema nijedne Jelenine pesme, a šta će biti nadalje, to ćemo videti.

Ivana Peters, ATAImages/Antonio Ahel
 

Ivana „Negativ" se ovom prilikom, sa druge strane, dotakla i sve većeg broja mladih žrtava internet nasilja. Posledice mogu biti i tragične, a ona kao majka mlade devojčice, izrazila je veliku brigu kada je ova tema u pitanju.

„Toliko sam tužnih stvari čula u poslednje vreme..."

- Ćerku ne mogu da zaštitim od spoljnog sveta. Moram kući da je pripremim za ono što je očekuje. Imam tu sreću da imam jako pametnu i mudru ćerku, čak je mudrija i od mene. Društvo je, naravno, to koje diktira šta će biti i šta će se dešavati u njenom okruženju. Mnogo sam tužnih stvari čula u poslednje vreme, najteže je ono sajber, internetsko nasilje. Pitanje je šta mi možemo da učinimo kad su te stvari ui pitanju - izjavila je, pa zaključila rečima:

– Kako da utičemo na mladu osobu da ne ode preko te granice, šta god da piše na tom internetu. Neki su jači, neki nisu. Jako me je potreslo ovo što se desilo Mladenu (Duliću). To je od neslane šale završilo tragičnim ishodom. Da mogu, ja bih sa svakim sela i popričala, ali nije do mene. Nisam ja stručna osoba za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike