Svi bruje o tome da su Mika i Giba promenili pol, a ovako je njihova majka Rada govorila o njima: Vodila sam ih kod doktora, krivim sebe

20.02.2023

18:59

0

O njima su se razne stvari spekulisale, a Rada nije imala problem da o tome priča

Svi bruje o tome da su Mika i Giba promenili pol, a ovako je njihova majka Rada govorila o njima: Vodila sam ih kod doktora, krivim sebe
Rada Vasić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U domaćim medijima je danas odjeknula vest da su braća Mika i Giba Vasić navodno promenili pol, te da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić. Štaviše, navodi se i da se Ivana udala za svog izabranika koji je poreklom iz Nemačke.

Oni se na ovu temu nisu oglašavali, kao ni njihovi roditelji Rade i Rada Vasić. Ipak, Rada je pre nekoliko godina govorila o svojim sinovima, koje su mnogi prozivali zbog načina ponašanja, te spekulisali o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mika i Giba Vasić

- Ja kao majka kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim sebe. Kažem: 'O, Bože, da li sam nešto zgrešila?'. Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga 'Vidi ovaj je ko žensko, gej!'. Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumem, života mi! - pričala je Rada u "Amidži šou".

Ona je otkrila da je Miku i Gibu vodila čak i kod doktora, te da su joj rekli da njih dvojica navodno imaju "više ženskih hormona".

YouTube/Veliki Brat Live
Mika i Giba Vasić u Velikom bratu

- Ja sam moju decu vodila kod doktora, kao majka i oni su po krvi i mokraći rekli da imaju više ženskih hormona. Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi. Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo - pričala je Rada, pa čak i zaplakala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Rade i Rada Vasić

- Ja sam ovako rekla - ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca. Ali, Ognjene, nije mi svejedno... Ja sam majka, to mene boli... 

Mika i Giba su, inače, i ranije voleli da oblače žensku garderobu, te da se šminkaju i nose perike, što su pokazali kada su učestvovali u "Velikom bratu", gde su se i proslavili.

No, oni su tvrdili da nisu homoseksualne orijentacije, te da ih privlače žene. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike