Mimi Mercedez pesmom predosetila saobraćajnu nezgodu: Udes je bio identičan kao što je opisala kroz stihove

18.02.2023

20:27

0

Reperka se slupala automobilom u banderu i povredila lakat

Mimi Mercedez pesmom predosetila saobraćajnu nezgodu: Udes je bio identičan kao što je opisala kroz stihove
Mimi Mercedez - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Reperka Mimi Mercedez je doživela nesvakidašnju situaciju. Naime, ona je napisala tekst za jednu od svojih pesama, da bi nekoliko dana kasnije proživela sve ono što je opisala u pesmi. 

- Podelila sam sa fanovima da sam polomila lakat u saobraćajci. Sve je počelo kao šala, želela sam da bacim neku zabavnu rimu, a od kad se to desilo, dobro razmislim pre nego što bilo šta napišem - rekla je Mimi, a potom je odrepovala stihove koje je proživela: 

24sedam/Nenad Vujanović
Mimi Mercedez

 

- To ide ovako: „Mene ne čeka veo ni bidermajer, mene čeka jedan venac na banderi!“ To je surova fora na svoj račun. Onda se nastavlja: „Nikada na pola da bi izvirio lakat, a i atak paranormal!“

Baš kako stihovi kažu, tako se i odigralo na javi - reperka je u saobraćajnoj nezgodi slomila lakat i to prilikom udarca u bandaru.

- I onda se slupam u banderu najjače moguće. Zgužvali smo auto skroz. Onima što su sedeli napred se ništa nije desilo, a ja koja sam bila na zadnjem sedištu slomim lakat. Tek sam sutradan sve povezala. Da to budu baš bandera i lakat - pričala je reperka zaprepašćeno u emisiji „Realna priča“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike