Samo Bob o bakšišu s privatnih slavlja: Nije sve baš tako kao što izgleda!

17.02.2023

23:31

0

Snimci koji kruže ne prikazuju baš istinu, objašnjava on

Samo Bob o bakšišu s privatnih slavlja: Nije sve baš tako kao što izgleda!
Samo Bob - Copyright Youtube Printscreen ,,Grand Magazin" TV Grand

Samo Bob, jedan od najtraženijih pevača, gostujući u jednoj emisiji dotakao se bakšiša, kao i pojedinih viralnih snimaka koji prikazuju njegove kolege kako za tek par pesama „pokupe" i po nekoliko hiljada evra. 

Prema njegovim rečima, oni baš i ne prikazuju istinu, iako ne krije da je svojevremeno tako zaradio za izuzetno dobar auto. 

– To što se prikazuje nije realno. Taj bakšiš je malo imaginaran. Dosta privatnih veselja koja radimo, dosta mojih kolega, rade na fiksnu cenu. Oni koji „bacaju" taj novac, on kruži za sve nas. To je dogovoreno da ga vrate. To je samo zbog „šminke" i njihove prezentacije moći – rekao je on ne želeći, pak, da otkrije koliko je najviše on sam uspeo na ovakav način da zaradi. 

– Za jedno veče uzeo sam toliko da mogu dobar auto da kupim – itakao je, međutim, u „Grand Magazinu". 

Sa druge strane, Bob je nedavno snimio obradu pesme „Marina“ koju u originalu izvodi Devito. Od nje, kaže, ima velika očekivanja. 

Samo Bob, ATA Images/Antonio Ahel
 

– Kada su mi moji saradnici dali predlog da snimim „Marinu" u drugačijem aranžmanu, bio sam skeptičan kako će to ispasti. Već posle demo verzije shvatio sam da je to to. I da je ova moja verzija naslednik „Crnog sina". Nadam se da ću opravdati poverenje publike – prokomentarisao je pevač. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike