Saša Matić priznao da je nezgodan kada je nenaspavan! Otkrio i da li se preselio u novu vilu (VIDEO)

30.08.2022

11:57

0

Pevača čekaju novi poslovni uspesi, a odmor je ostavio tek za sledeću godinu

Saša Matić priznao da je nezgodan kada je nenaspavan! Otkrio i da li se preselio u novu vilu (VIDEO)
Saša Matić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevač Saša Matić počastio je publiku novim albumom, a posle radnog leta, čeka ga i burna jesen. Zakazao je dve turneje - američku i australijsku, a na sve to, tu su i brojni koncerti, kojima se pevač raduje.

Kako kaže, stajanja nema, a pauzu će tek napraviti naredne godine.

U intervjuu za predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, on otkriva šta očekuje od nastupa, kakve rituale ima pred izlazak na scenu, a pored poslovnih uspeha, osvrnuli smo se na trenutak i na one porodične.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Saša Matić

 

- Sve su velike stvari. Uzbuđenjima nema kraja. Sve je pozitivno, dobro. Ništa od godišnjeg odmora. Rekao sam da ću posle Božića uzeti tri nedelje odmora i tada neću pevati - kaže Saša ističući da je redovan u teretani:

- I dalje redovno treniram, Priznajem da sam ovog leta bio manje aktivan, jer se mnogo radilo. Nikad se nije radilo više nego ovog leta. Sutra još jedan trening, pa u Americi koliko stignem. 

Na pitanje da li ima neki ritual pre izlaska na scenu Matić kaže:

- Ja nikad ne spavam kad sam kod kuće, ali kada su nastupi u pitanju, ja onda moram da imam 2-3 sata mira, da spavam. Veoma sam nezgodan kada me neko probudi - kazao je Matić, a zatim i ispričao jednu od takvih situacija: 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Saša Matić

 

- Imao sam situaciju kada sam prošli put bio na američkoj turneji. Došli smo u hotel posle ranog jutarnjeg leta i na recepciji su nam rekli da se ne možemo čekirati do tri sata popodne. Ja sam tu već bio nervozan. I nekako mi organizatori završe da ja dobijem sobu. I taman kad me uhvatio onaj prvi san, valjda je neko zapalio cigaretu u susednoj sobi i počeli su alarmi da pište. Ja sam mislio da se zaratilo. Osoblje je počelo da trči, ja sam se probudio, bio sam nervozan kao leptir. 

Iako neke njegove kolege žele da za života snime film o sebi, Saša ipak ne razmišlja u tom pravcu.

 - Rano je o tome pričati. Verovatno to ide sa godinama. Nisam razmišljao na tu temu, ali ako bi se snimalo, možda bi to bili neki moji počeci. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Saša Matić

 

Osim poslovnih uspeha koje je nizao prethodnih meseci i godina, neizostavno je bilo pitanje i kako teku pripreme oko preseljenja u novi dom na Bežanijskoj kosi. 

 - Od toga nema ništa. Nemojte mi stajati na muku - kazao je Matić kroz smeh. 

Pevač otkriva i koliko je teško biti dete poznatih i da li zapravo njegovim ćerkama pomaže ili odmaže što im je otac javna ličnost.

- Nikada im nije odmoglo to što su ćerke Saše Matića, ali mogu vam reći, nisu imale ni neke beneficije. One to nikada nisu tražile, niti su se pozivale na moje ime, one su potpuno samostalne. Nekad kažu deca: Joj tata mene je nekad blam da kažem da sam ćerka Saše Matića, mogu li da dobijem nešto u Domu zdravlja. Ma kakvi - rekao je Saša za okupljene medije. 

Inače, Saša Matić je snimio i duet sa kolegom Željkom Samardžićem, a kako su obojica istakli, numera „Nekad i sad” je kruna njihovog dugogodišnjeg prijateljstva. 

Ceo intervju sa Sašom Matićem pogledajte u nastavku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike