Poslednje veče Sanrema obeleženo skandalom: Pevač seo kolegi u krilo, pa ga izveo na binu i poljubio! (VIDEO)

12.02.2023

12:21

2

Mnogi su komentarisali da je ovaj potez već viđen

Poslednje veče Sanrema obeleženo skandalom: Pevač seo kolegi u krilo, pa ga izveo na binu i poljubio! (VIDEO)
Sanremo - Copyright Profimedia

Festival "Sanremo" obiluje skandalima ove godine!

Sinoć je održano poslednje veče, a reper Rosa Chemical je privukao najveću pažnju. On je, naime, u jednom trenutku sišao sa bine i prišao svom kolegi, reperu Fedezu, koji je sedeo u prvom redu.

Profimedia
Fedez i Rosa Chemical

Rosa je, potom, počeo da tverkuje ispred njega, a ovaj ga je oduševljeno gledao. Na kraju ga je izveo na binu, a kada je završio pesmu, njih dvojica su se poljubili u usta. 

Publika je reagovala aplauzom, Fedezu ništa nije bilo jasno, a onda su krenuli komentari na društvenim mrežama. Mnogi su rekli da je ovaj potez bio nepotreban, te da je već viđen i uporedili su ga sa onim što su uradile Britni Spirs i Madona.

Neki su čak navodili da je zbog takvih poteza i ljudi koji se pojavljuju, ovaj festival propao.

Podsetimo, pevač Blanko je prve večeri napravio skandal kada je, usled tehničkih problema, počeo da skače i ruši scenografiju, baca cveće, a sve to je ispraćeno zvižducima neodobravanja.

Ana Oksa se, posle 12 godina pauze, vratila na Sanremo, ali nije bila zadovoljna time što su je mediji stavili na poslednje mesto, pa je odlučila da ih bojkotuje i ne daje intervjue, a onda ih javno prozvala na društvenim mrežama.

Pobednik festivala je, inače, Marko Menđoni, koji će pesmom "Due vite" predstavljati Italiju na "Pesmi Evrovizije" u Liverpulu u maju ove godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike