Putešestvije Marije Šerifović u fotografijama: Napustila Srbiju, svi su mislili da je otišla na tajnu lokaciju, a ona je stigla kući!

28.01.2023

18:35

0

Pevačica je dokumentovala celo putovanje

Putešestvije Marije Šerifović u fotografijama: Napustila Srbiju, svi su mislili da je otišla na tajnu lokaciju, a ona je stigla kući!
Marija Šerifović - Copyright Instagram printscreen/serifovic

Marija Šerifović je završila sa obavezama koje je imala ovog meseca u Srbiji, pa je rešila da spakuje kofere i napusti zemlju.

Iako je ranije znala da se ne oglašava kada krene na putovanje, sada je rešila da ceo put dokumentuje i objavi na storiju na svom nalogu na Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Šerifović

Tako smo mogli da vidimo šta je jela tokom putovanja i koliko je obroka imala, kako je odmarala, šta je gledala...

Možda su mnogi pomislili da je Marija otišla na tajnu lokaciju, što inače zna da uradi, ali ovog puta nije skrivala da je u Los Anđelesu!

Pevačica je na kraju priznala da joj je drago što je napokon stigla kući.

- Nakon 17 sati... 5.000 kalorija... Par mikro nervnih slomova... Kući sam - napisala je pevačica.

Podsetimo, Marija se pre dve godine pohvalila time da je kupila stan u Americi, što joj veoma znači jer tamo može da se ponaša normalno, s obzirom na to da je retko ko prepoznaje.

Ona s vremena na vreme posećuje Los Anđeles, a svoje odlaske tamo je zabeležila i u svojim vlogovima. Mnogima je najzanimljivije kada ode u kupovinu za svoje prijatelje i porodicu, pa nema sumnje da će i sada doneti pregršt poklona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike