„Izgubio sam ga na glup način..." Lazića smrt oca i dan-danas boli: Ne mogu nikoga da krivim, njega nema, pa nema

09.02.2023 | 17:48

Autor: Milica Gudžulić

Milan je preminuo posle operacije smanjenja želuca, usled komplikacija

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić ostao je bez oca Milana 2020. godine. On je posle operacije smanjenja želuca preminuo usled komplikacija, a pevač se od tog šoka i dalje nije u potpunosti oporavio.

Govoreći o njemu, naglasio je kako upravo on „glavni krivac" što je uopšte i „ušao u kafanu" pa se proslavio. Tokom gostovanja u podkastu „Radin i Ronin" otkrio je kako je umeo da ga savetuje, pa priznao da je njegova smrt najjači udarac koji mu je život zadao.

- Kao klinac sam, sa svojih 10 godina, ušao u kafanu. Moj otac je, inače, bio muzičar, harmonikaš. Sećam se da mi je rekao: „Kakva škola, kafana, bre" – počeo je bio Darko, pa nastavio:

„Ja ti ovde nisam tata!"

- Sećam se kada sam počeo da pevam, bili smo jedno veče u kafani, ja mu kažem: „Tata", on meni odgovori: „Nisam ti ja tata, ja sam ti ovde kolega." Od tog momenta smo stvarno imali neverovatan odsnos, kao dva druga - kazao je, a zatim dodao:

- Jako mi je bilo teško kada sam ga izgubio, jer sam ga izgubio na jako glup način. On je otišao da se operiše, nažalost nešto se desilo, ne znam da li je anesteziolog ili nešto drugo, ne mogu nikoga da krivim, njega nema, pa nema... Napravjena je ta greška i on se nije probudio iz anestezije, nažalost se to desilo tako – ispričao je gotovo u jednom dahu.

Darko Lazić, Printscreen/ RTVPink
 

Darko je, podsećanja radi, pokojnom Milanu posvetio pesmu „Moj otac", prenosi dalje „Grand", pa time i brojnim fanovima izmamio suze.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam