Tvič pred smrt nije ostavio testament: Evo šta udovica mora da uradi zbog imovine koja je za njim ostala

09.02.2023

16:55

4

Stiven Bos podigao je ruku na sebe 13. decembra prošle godine

Tvič pred smrt nije ostavio testament: Evo šta udovica mora da uradi zbog imovine koja je za njim ostala
Alison Holker i Stiven Bos Tvič - Copyright Profimedia

Plesač i televizijska ličnost Stiven Bos, poznatiji kao Tvič iz šoua koji je vodila Elen Dedženeres, izvršio je samoubistvo 13. decembra protekle godine. Pred smrt, međutim, nije ostavio testament, prenose strani mediji, pa se sada postavilo pitanje - šta će biti s njegovom imovinom?

S druge strane, prema tamošnjim pisanjima, javnosti je postalo poznato šta udovica Alison Holker mora da uradi ne bi li postala vlasnik imovine koja je ostala za njim.

Tamošnji zakon „kaže" da joj, kao i ostalima koji su se našli u ovakvoj situaciji (da ostanu bez supružnika, a da on nije imao testament), sleduje - polovina. Ona je u ponedeljak, prema dokumentima do kojih je došao „People", podnela zahtev za pokretanje ovog procesa - što je u stvari standardna procedura.

Treba najpre (podnošenjem tog zahteva) da se utvrdi da su oni zaista bili muž i žena, da bi ona kao udovica zatim nasledila njegovu polovinu - kao preostali živi član njihove zajednice. U zapisniku je istaknuto da je Bos preminuo, a da nije imao testament.

Takođe, navodi se i kako on nikakvu imovinu nije dobio na poklon, nije delio s bilo kime nešto, niti kupio „udruženim snagama". Životno osiguranje nije imao, a među supružnicima nije postojao zvanični dogovor o eventualnoj podeli stvari.

Alison Holker i Stiven Bos Tvič, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike