Teodora Džehverović u toplesu i tanga gaćicama: U fokusu pevačicini bujni silikoni! (FOTO)

09.02.2023

15:57

0

Nakon raskida, ne prestaje da provocira svoje pratioce obnaženim fotografijama

Teodora Džehverović u toplesu i tanga gaćicama: U fokusu pevačicini bujni silikoni! (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović se nakon nedavnog raskida veze sa košarkašem Ninom Čelebićem, po sopstvenom priznanju, potpuno posvetila zdravijem životu i treningu, a neretko svoje obožavaoce na društvenim mrežama obraduje provokativnim fotografijama. 

Tako je sada vlasnica brojnih hitova među mladima otišla korak dalje, pa je na Instagramu objavila obnaženu fotografiju, na kojoj se nalazi samo u tanga gaćicama. Pomalo očekivano od nje, ona je u prvi plan stavila svoje silikonske grudi, te gola leđa. Naravno, ima i onih koji sumnjaju da se na fotografiji nalazi nekadašnja "Zvezda Granda", ali jedno je sigurno, jačem polu nakon ove objave, nije bilo svejedno

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
Instagram priča Teodore Džehverović

Podsetimo, Teodora Džehverović je nedavno govorila kako razmišlja o tome da nauči da igra oko šipke, a zatim je ubrzo to počela i da praktikuje. Ona je objavila video na svom nalogu na Instagramu, gde zavodljivo pleše oko šipke, a pratiocima je poručila da je ovo njen prvi trening. 

Za prvi put, Teodora je pokazala zavidno umeće, a sigurno je da su njeni pratioci, pogotovo onaj muški deo, bez treptaja pratili svaki njen pokret. Ona je za ovu priliku nosila helanke i top, te tako pokazala svima svoje zategnuto telo, a nema sumnje da se mnogo udvarača javilo, s obzirom na to da je sada ponovo slobodna devojka.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike