Premijer Slovenije smuvao s*ks-bombu: Moćnik uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom misicom! (FOTO)

08.02.2023

16:36

1

Par se upoznao preko njene rođene sestre, Robertove sekretarice

Premijer Slovenije smuvao s*ks-bombu: Moćnik uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom misicom! (FOTO)
Robert Golob - Copyright Profimedia

Slovenački premijer Robert Golob i 20 godina mlađa misica Tina Gaber zajedno su se pojavili na dodeli "Prešernovih nagrada" u Ljubljani i tako potvrdili nagađanja o ljubavnoj vezi, o kojoj se u tamošnjim medijima šuška već neko vreme. 

Robert i Tina i ranije su "uhvaćeni" zajedno u javnosti, no ovo je jedno od prvih zvaničnih pojavljivanja na koje su stigli "ruku pod ruku". Premijer Golob ne voli da priča o ljubavi, a nakon izlaska u javnost s Tinom, svi su se zapitali, ko je mlada manekenka koju ljubi? 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

Tina je od ranije poznata slovenačkoj javnoj sceni. Bivša je "Miss Hawaiian Tropic", televizijska voditeljka, preduzetnica, infulenserka, te bivša lobistkinja.

Ova nekadašnja misica na Instagramu ima više od 19.000 pratilaca, a često dali iskustva s putovanja pa je tako 2019. bila i na Tajlandu. Inače je, prema sopstvenom priznanju, veganka i strastvena borkinja za prava životinja. 

O vezi svestrane Tine i Roberta počela su šuškanja pre nekoliko nedelja. Sveži par upoznao se preko njene sestre Urške Gaber. Ona je inače i Robertova bivša sekretarica u kompaniji "Gen-I", a trenutno radi u kabinetu predsednika Vlade. 

Robert Golob prošle godine se razveo od supruge Jane Nemec. Razvod nije javno komentarisao, ali je na televiziji u jednoj slovenačkoj emisiji otkrio da živi sam s decom. 

Inače, Tina i Robert nedavno su zajedno uslikani u prodavnici nameštaja, ali i na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu. Za njihove medije, iz kabineta premijera, tada nisu hteli da komentarišu navode, jer Robert ne želi da govori o svom privatnom životu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike