Vrelo izdanje Danice Maksimović na Maldivima: Sa bujnim dekolteom izronila iz vode, pa zgrabila čašu šampanjca (FOTO)

02.02.2023

10:07

0

Oduševljeni komentari na račun glumičinog izgeda u osmoj deceniji samo su se nizali

Vrelo izdanje Danice Maksimović na Maldivima: Sa bujnim dekolteom izronila iz vode, pa zgrabila čašu šampanjca (FOTO)
Danica Maksimović - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Slavna glumica Danica Maksimović oduvek je važila za jednu od lepših i negovanijih dama sa domaće javne scene. U vanbračnoj zajednici je decenijama unazad, iz koje ima sina Miloša Lolića, uspešnog reditelja. 

Maksimovićeva je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, pa je sada otputovala na Maldive, sa kojih je okačila nekoliko "vrelih" fotki, koje su izazvale pravu buru na društvenim mrežama. 

Danica Maksimović/ Foto: ATA Images/Antonio Ahel
Danica Maksimović

Glumicu, naime, vidimo kako u bazenu uživa u čarima ove daleke, egzotične zemlje, a u prvom planu su njene bujne grudi. 

- Maldivi i tirkizna čarolija ostaju trajno u sećanju - napisala je sedamdesetogodišnja glumica u opisu objave na Instagramu.

Jedna od onih koje nisu odolele Daničinim čarima, bila je i zvezda najgledanije jugoslovenske serije "Bolji život", Lidija Vukićević. Atraktivna crnka je ispod fotografije ostavila komentar, dajući do znanja da joj je kolegnica "prava vatra".

 

Podsetimo, istaknuta umetnica više od četrdeset godina je u vanbračnoj zajednici sa životnim partnerom Todetom Lolićem, ali to što se nikada nisu zvanično venčali ne sprečava je da ga naziva svojim suprugom. 

 

Suprug Danice Maksimović, stoga, uživa što nosi baš takvu titulu, a ona je najsrećnija što su zajedno, tokom svih minulih decenija prošli kroz sva moguća iskušenja. Ipak, najvrednije što su zajedno stekli u tako dugačkom stažu sigurno je njihov sin Miloš Lolić, koji već dugo živi u inostranstvu, u Beču, gde se bavi pozorišnom režijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike