Glumica u akciji! Provokativni snimci Danice Maksimović iz džakuzija (FOTO/VIDEO)

10.09.2021

09:54 >> 10:47

0

Autor: D. Božović

Glumica je u 68. godini snimila kratak video gde je ponovo pokazala obline

Glumica u akciji! Provokativni snimci Danice Maksimović iz džakuzija (FOTO/VIDEO)
Copyright Danica Makimović, Instagram printscreen

Danica Maksimović je poslednjom objavom na Instagramu privukla veliku pažnju svojih pratilaca. Za one koji su malo konzervativniji, smatraju da je glumica preterala jer snimak podseća na uvertiru za neku striptiz tačku, dok ostalima zastaje dah i srce prekida od njenih vrelih fotografija u kupaćem gostimu.

Danica Makimović, Instagram printscreen

Naime, glumica se opustila i zaigrala u džakuziju u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala kako izgleda njeno telo u 68. godini. Zadala zadatak svojim mlađim koleginicama, te dokazala da i u sedmoj deceniji može svaki mišić da bude na svom mestu, pločice na stomaku.

I dok je bilo onih koji smatraju pomalo neukusnim ove fotografije, to je gotovo zanemarljivo u odnosu na sve komplimente koje je dobila.

Danica Makimović, Instagram printscreen

Danica je dobila salve pohvalnih komentara svojih koleginica koje su oduševljene njenim mladalačkim izgledom, ali i duhom.

Danica Makimović, Instagram printscreen

– „Zato si uvek i u svemu velika, volim te”, „Lepa, zgodna, prirodna”, „Tako se nosi sa godinama. Izgledamo kako se osećamo. Duša i srce je kao pamuk, a pogled i misli u beskraju za savršenstvom na Zemlji. Dopusti sebi sreću I radost koliko god želiš. Zaslužuješ i više od toga divna ženo” – bili su samo neki od komentara na glumičin račun.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike