Danica Maksimović u suzama: Nedostajaćeš mi dok postojim, ljubimice moja (FOTO)

16.07.2021

17:42 >> 17:48

0

Kolege i prijatelji, čim su saznali šta se dogodilo, pružili su poznatoj glumici brojne reči utehe

Danica Maksimović u suzama: Nedostajaćeš mi dok postojim, ljubimice moja (FOTO)
Copyright Danica Maksimović ATAImages/Antonio Ahel

Danica Maksimović teška srca se oprostila od kućnog ljubimca posle, kako je naglasila, trinaest godina radost i sreće. Brojne kolege i prijatelji u okviru objave na društvenoj mreži Instagram, čim su saznali šta se dogodilo, pružili su joj reči utehe – poput Lidije Vukićević, Iskre Brajović, Suzane Mančić i mnogih drugih.

Opširna poruka upućena Tei nema koga nije rastužila.

– Moja Tea, moja ljubav i prijatelj, zaspala je zauvek!  Trinaest godina radosti, sreće, druženja, uživanja u svakom kutku naše oaze… Bila si ukras našeg dvorišta, najlepši moj cvet kome sam šaputala, koga sam mazila, najnežnija njuščica i šapica, moj čuvar uvek uz kapiju, moja radost kada se vratim kući i repić koji zamaše od sreće… Moje oko bistro i lepo koje me razume… Kada sam bivala umorna, a ponekad i tužna, prilazila si sa šapom da me dotakneš, ohrabriš… Ja sam tebe hrabrila poslednjih dana, borba je bila velika, ali ljubav, nažalost, nije bila dovoljna da učini čudo! Nema reči kojima bih opisala ovu bol i tugu! Nedostajanje će trajati zauvek, dok postojim! Volim te, moja ljubimice lepa – sa velikom tugom poručila je Danica, pa zatim i u okviru svojih storija na pomenutoj društvenoj mreži uz emotikon slomljenog srca podelila još jedan stari snimak ljubimca.

Ljubimac Danice Maksimović, Tea, Instagram screenshot Danica Maksimović

– Uh, tuga ogromna, sve razumem, ostaje nam uvek sećanje na veliku uzajamnu ljubav i srećan životkoji smo i oni nama i mi njima nesebično davali – napisala je koleginici Lidija Vukićević u komentarima.

– Znam kako je to… Boli, a onda ostanu divne uspomene i sećanja – nadovezala se Suzana Mančić.

– Grlim te jako – poručila joj je Tijana Dapčević.

– Dragan Dano, jako mi je žao, grlim vas – prokomentarisala je Kalina Kovačević.

– Žao mi je, znam taj bol kad se izgubi najverniji prijatelj… Samo budite sigurni da ste dobili divnog anđela čuvara gore, na nebi, a da ćete, kad se jednoga dana odlučite da otvorite srce i dom za novog ljubimca, u njemu prepoznati komadić Teine duše – glasi poruka Iskre Brajović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike