Godinu dana posle smrti Marinka Rokvića, objavljena poslednja pesma koju je pevač snimio: Te noći kada umrem

06.11.2022

12:12

0

Pesmu je objavljena na kanalu Nikole Rokvića, danas u 11 časova baš na dan i čas kada je otišao

Godinu dana posle smrti Marinka Rokvića, objavljena poslednja pesma koju je pevač snimio: Te noći kada umrem
m_rokvic_04062015_027 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas se navršilo tužnih godinu dana od smrti pevača Marinka Rokvića. Pevačeva porodica je odlučila da baš na godišnjicu smrti ove legende predstavi poslednju pesmu koju je Marinko snimio neposredno pre nego što je saznao da boluje od opake bolesti.

Naziv numere glasi „Te noći kada umrem”, a mnogi veruju da je pevač ovom pesmom predosetio smrt.

- Te noći kada umrem, kad se stare ljubavi vrate, te noći nek me njenom pesmom isprate... - stihovi su poslednje pesme koju je Marinko otpevao.

O ovoj numeri, javnost je obavestio Marinkov sin, Nikola Rokvić koji je deo pesme uz porodične fotografije objavio na Instagramu.

- Legende nikada ne umiru! Možda samo nekada odšetaju u druge svetove da i tamo odnesu ljubav, radost, setu i iskrenu emociju! Sa ponosom najavljujem poslednju pesmu našeg oca Marinka, pesmu koju je snimio par meseci pre nego što je otkrio da je bolestan! Pesmu ćete čuti 6.11. u 11 časova baš na dan i čas kada je otišao… - napisao je Nikola Rokvić na Instagramu.

Podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, nakon što je vodio bitku sa teškom bolešću. Iza sebe je ostavio trojicu sinova, unuke i suprugu Slavicu, ali i brojne hitove.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike