Slavlje u porodici Rokvić! Marko dobio drugo dete, a za nju su izabrali staro srpsko ime koje nosi posebno značenje! (FOTO)

03.01.2023

18:28

0

Lepe vesti objavili su na svom nalogu na Instagramu članovi porodice Rokvić

Slavlje u porodici Rokvić! Marko dobio drugo dete, a za nju su izabrali staro srpsko ime koje nosi posebno značenje! (FOTO)
Marko Rokvić - Copyright ATAImages/Milan Maricic

Pevač Marko Rokvić i njegova supruga Sara dobili su danas drugo dete. Njihova porodica je postala bogatija za još jednog člana, a za njihovu devojčicu izabrali su veoma specifično ime.

Naime, vest o tome da se Sara porodila objavila je Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića, koja je otkrila i kako se devojčica zove.

- Stigla nam je beba Draga. Kao juče da smo držale ove "stomake" misleći kako su veliki i taman za slikanje - napisala je Bojana ispod fotografije sa Sarom.

Srećne vesti je podelio i Nikola Rokvić, ali i baka Slavica, koja je pokazala i ponosnog tatu, kome su po tradiciji već pocepali majicu.

Draga je, inače, slovensko žensko ime koje je nastalo od prideva drag, u prenesenom značenju da bude srcu drag. Često se sreće u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Bugarskoj.

Inače, Sara i Marko već imaju sina Despota.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike