Slavna pevačica je udata za glumca iz filmova "Deca špijuni", a sada čekaju drugo dete! (FOTO)

30.01.2023

16:13

0

Lepe vesti je objavila upravo Megan, prvo u jednoj emisiji, a potom i na socijalnim mrežama

Slavna pevačica je udata za glumca iz filmova "Deca špijuni", a sada čekaju drugo dete! (FOTO)
Megan Trejnor i Deril Sabara - Copyright Profimedia

Megan Trejnor, koja se proslavila pesmom "All about that bass", objavila je da čeka drugo dete sa svojim suprugom, glumcem Derilom Sabarom.

Megan je otkrila da beba stiže na leto, te da znaju pol, ali da će to kasnije objaviti jer to saopštenje čuvaju za TikTok, gde je pevačica veoma popularna. 

Ona je na svom nalogu na Instagramu podelila i fotografije sa ultrazvuka, a sreću zbog prinove nije skrivala.

Profimedia
Deril Sabara i Megan Trejnor

Ono što ih još više raduje je to što je ova objava došla samo nekoliko dana pre nego što će njihov sin Rajli proslaviti drugi rođendan, a ona je sigurna da će biti sjajan stariji brat.

- Sigurna sam u to. Pokušavamo da mu objasnimo da je beba u maminom stomaku i on sada samo pokaže prstom na njega i viče "Beba". 

 

 

Megan je, inače, pre nekoliko godina izjavila da bi volela da ima troje dece, pa je očigledno da njen suprug i ona vredno rade na tome.

Megan je pre nekoliko meseci objavila pesmu "Made you look" koja je postala planetarni hit, a mnogi su snimali i objavljivali uz ovu numeru svoje verzije na TikToku. 

Profimedia
Megan Trejnor

Njen suprug je, inače, poznat po ulozi u filmu "Deca špijuni" (Spy kids), a često mnoge iznenadi to kada čuju da je pevačica baš za njega udata.

Megan je, inače, priznala da je doživela traumatično iskustvo posle rođenja prvog deteta, te da je morala da potraži pomoć terapeuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike